Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudski je poštovati i odavat počast žrtvama zločina, s bilo koje strane. Ovo je potez vrijedan poštovanja, kojeg bi trebali svi slijediti
Haram im bilo svima koji su nedužne ljude ubijali, a naročito ovim mojima jer su sa tih nekoliko slučajeva kao Grabovica, Kazani ukaljali ime Armije RBiH i njenu časnu borbu za goli opstanak. Bravo za memorijalni centar a žrtvama vječni pokoj i mir.
Tako i treba ljudi. Ako hoćemo da krenemo dalje!
sto kad se radi o zlocincima tzv Armije BiH se ne kaze pobili ih vojnici ABiH ili jednostavno pobili ih bosnjaci? Ovako ko nezna o cemu se radi moze doci u zabunu.
nidgje ne napisase cijii su ih zlocinci poubijali i koja vojska. Nigdje ne stoji da nisu oificiri odgovarali, samo pojedinci za pojedinacna ubistva i to neke simbokicne kazne.
Pa neće oficiri odgovarati ako nisu izdali naređenje za zločin. U tom slučaju ne postoji komandna odgovornost i odgovara samo onaj što je na svoju ruku izvršio zločin.
Nismo isti jbg, niti cemo ikad bit isti sa UZP olosem..mi nas obraz ne damo
serem ti se u takav obraz
Nismo isti jbg, niti cemo ikad bit isti sa UZP olosem..
Bravo takav pristup trebamo.
Dejton je nastao na Genocidu UN je dozvolio da Srbsken Srbijanske trupe udju u Zasticenu zonu Srebernica i da pocine Pokolj.Medjuanrodna zajednica je BIH uvela enbargo na uvoz oruzja Suverenoj zemlji clanici ujedinjnih naroda Danas u Pola BIH exsistira Entitet cije Politicko Vojno Policisko Rukovodstvo presudjeno za Genocid.Prekrseno nekoliko povljea UNa kao i Konvencija o Genocidu koja izricito zabranjuje postizanje bilo kakvog sporazuma koji sadrzava Elemente Genocida.
ljudski i za svaku pohvalu
16000 clanaka o englezima a o nasim sto su ginuli 1
Ono gdje se itekako razlikujemo od komsija jeyte sto smo insani, i vazda cemo biti gospoda za njih ma kako god nas pokusavali poniziti! Ograditi se i osuditi svakog pojedinca imenom i prezimenom ko je ucinio ovakve stvari!!
Vidi drug da se ja pitam mozda bi i pokusao naci i zrtve i ubojice pa da mi je otac definitivno. A o kakvoj ti pomoci govoris jadan nisi bio,pa u Mostaru nismo nista imali sve su hrvati uzimali sebi ne lupaj. Da su mogli desio bi se genocid i u Mostaru al hvala bogu nije. Uglavnom puno se razlikujemo po zlocinima makar svaki covjek bosnjak ce osuditi svoje to sto polotika sakriva ke nesto drugo! Dok vi i jedni i drugi se dicite ubicama,fasistima,ustvari kukavicama obicnim,pelenasima sada.
👍, to je BiH!
Bravo. Zločinac je zločinac i ljudski izmet dolazio on iz bilo kojeg naroda. Tu nema mi, vi, oni, on je heroj i sl. To j jedno obično ljudsko g...no koje ne zalužuje ni život a kamoli poštovanje.