Ono gdje se itekako razlikujemo od komsija jeyte sto smo insani, i vazda cemo biti gospoda za njih ma kako god nas pokusavali poniziti! Ograditi se i osuditi svakog pojedinca imenom i prezimenom ko je ucinio ovakve stvari!!
Insanu zašto se ne zna nakon 30g gdje su Bugojanski nestali, gdje su 17 civila iz Grabovice, gdje je gen. Šantić koji vam je bio suborac i dovlačio iz Zagreba pomoć, tko ispali granatu na djecu u Vitezu, tko ministra ubi u sred Sarajeva? Insanu 30g je prošlo ili je to malo za tvoje insane?
Vidi drug da se ja pitam mozda bi i pokusao naci i zrtve i ubojice pa da mi je otac definitivno. A o kakvoj ti pomoci govoris jadan nisi bio,pa u Mostaru nismo nista imali sve su hrvati uzimali sebi ne lupaj. Da su mogli desio bi se genocid i u Mostaru al hvala bogu nije. Uglavnom puno se razlikujemo po zlocinima makar svaki covjek bosnjak ce osuditi svoje to sto polotika sakriva ke nesto drugo! Dok vi i jedni i drugi se dicite ubicama,fasistima,ustvari kukavicama obicnim,pelenasima sada.
Prikaži sve komentare (38)