Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eno na dnevnom avazu genocidne mostrume nesmiju ni zlocincima nazvat fahro se prodo za sitne pare genocidnom vozdu, a ovaj sud je genocidni kao i citava evropa zato i propadaju , jedino su Bosnjaci imali embargo na oruzje dok genocidnim to niko nije zabranjivo.
Oduvijek tvrdim da kada su se muslimani sa Alijom na celu odlucili na rat - time su sebi propisali smrtnu kaznu. 1992-1995 je pocetak kraja bosanskih muslimana. B i H jeste u zadnih 150 godina polje nadmudrivanja Srba i Hrvata i tako ce biti i u najblizoj buducnosti. Da muslimani znaju da sami vode svoju drzavu - to bi i pokazali. A tako vidimo sta se desava - (pa makar i u Kantonu Sarajevu gdje vas ima 95%). Korupcija, primitivizam, neznanje, bucanje u prsa itd.... zalost i bijeda. Zadnjii dogovor u Briselu jasno pokazuje se mjenja klima u tzv. medunarodnoj zajednici, znaci RS samostalna, treci hrvatski entitet, a muslimani kao i uvijek - najmnogobrojniji ali i zadnja rupa na svirali. Mislim da je to prirodno. Niste vi za te stvari.
Trebali su genocidasi srbi dobiti DOZIVOTNU ROBIJU, sve ostalo je NISTA ! Oslobodio ja haski cirkus pravde jos gore mostrume srbe ko momcila perisica, ZNACI da ove presude NE TREBA shvatati ko ozbiljne od haskog tribunala SRBO PROTEKTORATA ! Haski Tribunal = GREAT SERBIA ! TREBA RADITI OZBILJNO NA REVIZIJI TUZBE PROTIV SRBIJE !