Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas me cudi mudjosi nekog ubili ,pa to nemoze biti,e bas se iznenadih !! Cini se da ce u buducnosti biti jos ovakvih \"iznenadjenja\" podosta !
Koji glupan ova\'AXA\',cuj Srbi vodili odbrambeni rat od Vardara pa do Triglava(a samo vas u Srbiji ima).HEJJJJ DECKO VI STE GENOCIDASI,DON\'T FORGET SREBRENICAAAAAAAA
I pred vasom kucom zaigra mecka. Polako ali sigurno, klupko se odmotava. Vise niko ne cuje vase vapaje\"HELJP BAZNIJA,DZENOSAJD itd. Presudom hrvatskim \"generalima\" srpska strana je amnestirana 99%, a kada dodju vasi na red onda ce i onaj 1%, pa ce se dokazati da su srbi napadnuti i da su vodili odbrambeni rat kao sto i jest isina.
bandu osuditi na smrt
ma merhametli pravo..
Branili domovinu od fasista, treba hin sve osloboditi.