Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je Senaid Memic porucio djevojkama koje su konkurisale da budu pripravnice u Opcini Ilidza?! Senaid Memic: "Lijepo sto ste skolovane, ali je bolje da se udate!!!" Seljacina!
Kaze da su povrijedili njegova religijska prava jer su ga zvali za vrijeme dzume, ponasa se ko da je hodza a ne nacelnik.
Da, moze se on ponasati kako hoce, medjutim djuma se odrzava u radno vrijeme, prema tome, sta on radi u djamiji u toku radnog vremena? Nisam cuo da je BiH dozvolila radnicima da izostaju sa posla i da upraznjavaju vjerske obrede, a da im se to placa? Prema tome, hajmo ovom govnetu lagano otkaz.
Kakva je samo neotesana sirovina na celu Opcine. Tuzno i zalosno.
Cinjenica je da narod koji ima koju pametnu u glavi ne izlazi na izbore da sprijeci dovodenje ovakvih seljacina na vlast. Oni ostanu kuci razocarani, a seljacine koje glasaju za ovakve jedva docekaju izbore. Svaki put ce nam biti tako dok normalan narod ne odluci da glasa!!
onih 70% koji ne izadu na izbore kada se odrzavaju!!! 30% do 40% naroda ( SELJACINA ) nam kroji sudbinu zato sto taj dio stanovnistva glasa i bira svoje lidere problem je u tome sto ovih 70% do 60% nikad ne izlazi na izbore
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kazem Vam ja covjek je Kralj ! Najbolji načelnik Senaid Memić !
Kralj? sah, mat.
Oo majko moja koja seljačina.. užas stid me da zivim u takvom gradu pa ti si treba ovce cuvat a ne bavit se politikom !!!!!!!!!
prof.dr ?????????? bio pripadnik Armije RBiH i u slobodnom vremenu pripremao magistraturu, a poslije i doktorat. Imao sam ja jednog kolegu koji je za godinu dana završio dvije više škole i bio je jedan od osnivača SDA u svojoj mahali.
http://www.stop-avaz.com
U ratu si prodavao oruzije mamu ti tvoju !
Svima kojima se ne sviđa što je načelnik općine Ilidža Senaid Memić vjernik koji brani svoja prava neka pogledaju u tačku 2. stav 2. Ustava BiH u kojem se navodi da su ljudska prava iznad svih zakona u Bosni - a pravo na slobodu religije spada u osnovna ljudska prava. Osnovna ljudska prava podrazumijevaju sva prava koja se ničim ne mogu ograničiti, kao pravo na život, imovinu isl. dok se neka prava, kao recimo pravo okupljanja ili slobode kretanja može ograničiti u doba rata ili neposredne ratne opasnosti (policijski čas i sl.).
Cim on o sebi prica u trecem licu, znas koliko je sati.
kako te nije sramota !
Yebes drzavu gdje nacelnik opstine ima moc da zaustavi napredak regionalnog projekta...bili i ostali mahalska drzava!!!
Ti si u RATU BIO U STAMBOLU NA BOSFORU NAKON ŠTO SI TAMO PONJEGAO PRVO SI NAM PRODAVAO PUŠKE I KAD JE ZAPUCALO TI SI PONJEGAO JEDINO SI BIO AKO TI JE FIKRO SREDIO I DAO VOJNU KNJIŽICU; A T MU DAO ZA TO PARE JEL TAKO TAKO JE DAJ DA VIDIM U KOJOJ SI ČETI; BATALJONU I VODU BIO DA VIDIMO JEL TE ZNA NEKO TAMO SMEĆE JEDNO LAŽLJIVO ČUJ NEKO STAVIO PLAKAT KO TO MOŽE BEZ NALOGA I ZNANJA OPŠTINE.
Nacelnik koji ne zna ko mu uzurpira zelenu povrsinu,i ta firma koja je postavila duzna je uplatiti porez Opcini .Memo zabolje gradjane BiH ona stvar za tvojom reputacijom I cinjenicom jesu li ti malo vise napakovali ili ne ,uvijek je bilo gdje ima dima tu ima i vatre ,bilo bi dobro da ima drzave pa da to dokazujes na Sudu jer tvoje serifsko ponasanje je prevrsilo sve granice dobrog ukusa odavno .
Znamo mi svi, i to dobro znamo da neces odustati od borbe za svoj licni interes, pa ti si bolan prosao skolu SDA i sada si profesor u tome, u bacanju preko jaja!
A on se kao borio za bolju i pravedniju Bih?
To on bi se borio.. Ma nemoj mi reci koje gluposti iz tebe izvire seljakluk a dokaz tome su bilbordi koji užasno izgledaju..
Cuj ti njega, ne da je istina sve sto se pisalo, vec i vise od toga sigurna sam da se desavalo....