Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
de ti popricaj malo o ravnogorskom pokretu
može! dali je ravnogorski pokret od rata do danas izveo preko 10+ terorističkih napada, financirao terorizam u bih i vani, planirao napade u bih i vani, slao 300+ boraca na strana ratišta? ne! dali su hrvati radili išta od navedenog? ne! dali su bošnjaci? oh da, itekako! mislim da je rasprava završena :)
niste ba...ma vi ste samo klali djecu i civile...niste,vi ste super raja....ne idete vi na strana ratista..a a...jok...Ukraina itd...ma ne...vidis,za razliku od tebe pristalice cetnika,ja ne podrzajem Idil Teroriste i Vehabije....za mene je govno,govno.....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Da te ovaj ne uhapsi Mektiću zbog ratnih "zasluga" u gencidnoj PC???:)))
nećeš ti moj dragane ništa "razgovarat" s gospodinom iz cia-e (zamal ne rekoh "cijanida"!); dotični kaubojac će ti, i kolegama, reći: otvorite teftere i pišite...
Upravljacko-masonski svijet je legalizovao sve pakosti drustva osim cistog i izvornog islama, a ponegdje hriscanstva i pravoslavlja. Tajne "modernog" terorizma su samo njima znane, i nikada nece prestati dunjalucka bitka izmedju dobra i zla (pravih Bozijih vjernika -ma koje vjere bio / i kjafira/sotonista). Svi vjernici svijeta-ujedinite se oko Zajednicke nam Rijeci !!!
Zar nisi ucio u skoli?
ma nemas ti sta razgovarati, on ce tebi reci sta ti trebas napraviti a ne sta mozes napraviti
Sto napuhavaju ovaj terorizam to je nevjerovatno. Ispada da je terorizam kriv za 20 godina ovog,nazovimo ga ,blagostanja u Bosni.... Iz osjecaja mi je preslo u znanje da se ovakve stvari koriste kako bi se popunili mediji, a druge i gore stvari prolaze bez da se o tome bilo sta zna....
Odnosno kako istrijebiti muslimane. Dobro je poznato da su u svijetu samo muslimani "teroristi"
Mater hebo svoju, o kakvom terorizmu ovaj prica, cetnici tuku povratnike i novinare a on zatvara neduzne ljude koji imaju brade, ima li neki nas pametnjakovic da moze razgovatati s ovim amerima iz cie.
Cetnici su govna ... slazem se, ali da su bradonje neduzni, seres prijatelju...
@macak88 sve one sto su pohvatali do sada su neduzni, nikakve dokaze im nisu nasli a propustili su one tima mevlida i onoga sto je digao policisku stanicu u zrak.
Cim dodje vrh CIA-e, kuha se nesto opasno
@pisamcmakira nabijem ti na taki svu familiju, uzduz i poprijeko, jesi cuo pickoliki majmuncicu?
Dodaj i rusofilne cetnike...
I hrvatske neonaciste....
Za njih netreba CIA. Kada osjete da nema Dodo para, odoše oni sami. Nemojte misliti da su došli iz bratske ljubavi. Oni sve rade za lovu. Ako im Bakir ponudi više, eto njih Bakiru! Uostalom poznato im je da su legitimni vojni cilj!