Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada policija i sudstvo budu poceli kaznjavati one koji pale nece biti ovoliki rizik. Ali ovakvima odgovaraju ovakvi rizici da bi mogli oprati koji milion.
kako se primice 1.mjesec pozari sve ucestaliji.samo u BiH zimi opasnost od pozara.sigurno se sami aktiviraju.
Profesionalac. Uz njega još treba stručnih kadrova a ne "stručnjaka" za sigurnost koji su završli školu za tete u vrtiću
najveći je problem kako ostati pametan od svih rizika koji nas mogu snaći
Ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić izjavio je danas da je, prema dokumentu Procjena ugroženosti u BiH, rizik od požara veoma veliki. Koji vas klinac tjera da radite procjene.
Kupite još koje vozilo za ministre, jebat vatrogasnu opremu kome to treba.