Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ohoho, počelo da gori Dodicku i njegovim dečkima pod nogama.
NASTAVAK SVIH VRSTA AGRESIJA, UKLJUČUJUĆI I ONE SPECIJALNE KOJE SRBIJA (TARIGUZIJA) VODI PROTIV BOSNE I HERCEGOVINE: Ove aktivnosti podrazumijevaju istovremeno gospodarstveno i tehnološko podrivanje BiH, što se i sada u 2015-oj godini javlja između ostalog, kako u telekomunikacijskoi sferi, tako i finansijskom sektoru. Kada gospodin Dragan Mektić prima platu iz budžeta BiH, a istovremeno pokušava finansijski još više uništiti BiH tako što pokušava Srbiju proglasiti finansijski oštećenom, kako bi olakšao novije ofanzive Srbije na BiH.
SIPA,kreni već jednom,hapsi političare,imam osjećaj,uskoro će pred sud i oni koji su se najmanje nadali Bit će kucanja na vrata,ali nogom :)))
Mekticu šta si radio u ratu?
Opasno je cackati mecku u p...u
Ovi iz SDS-a će završiti ko Budimir, HSP, Lijanovići ... to je strašno koliko vire iz guzice Sarajeva ,,, Za ovoga Mektića sam posve siguran da su ga osunetili
Kme kme
Gospodo Srbi, poslušajte šta vam kaže uvaženi Srđan Šušnica: http://goo.gl/lqHyG2
Novak Kilibarda - "Nije bilo Srba i Hrvata u Bosni prije Osmanlija" https://www.youtube.com/watch?v=7xgzgkEQPQM :))
Servi kazu da su stariji od ameba, znaci valja :))
Brze referendum Ronhildo ili ce te pohapsiti
(Istina koju Srbi ne vole da čuju) https://www.youtube.com/watch?v=y6F8GYXavdg :)))))
ovaj Mektić je tačno za kakvu ustanovu..kakav crni sud kakvo tužilaštvo BiH na teritoriji srpske..Mektiću ti si zreo za Lazu
Podijeli malo zlata svom napaćenom servskom narodu, Ronhilu. ;)