Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilo je i krajnje vrijeme da smijene tog nesposobnjakovića.
A bre, u pravu si, igraju se drzave, ni tv ne znaju imati...
Eh, kad se po.tu.ri.ce igraju države, isto djeca kad prave kućicu od dasaka na stablu jabuke... Baš nas nasmijavaju.
Borba ok RTV se zagrijava. Idu izbori pa svaka politicka opcija i ko zna ko sve ne sada pusta pipke ne bi li ovladali medijima. Najrpljavije igre kao i uvijek vodi H.Silajdzic koji po obicaju ispod stola rovari i trguje. Odvratan je. Sto se Mehe tice samo kratko: s kim si kolo igrao nije ni cudo kako si porosao. Povuci se jer niti si sam cist niti su ovi oko tebe puno bolji..... sve ovo sto se desava ide u prilog neminovnosti uspostave nekoliko javnih servisa sa nacionalnim predznakom... I to je bolje od ovoga sto sada imamo...nesposobne i neiskrene medije.
Nema mira dok se ne stvori islamska republika i muslimanska televizija ,šehadet nam svima treba bit đamahirija BIH4EVER!
\"..prijedlog za Agovićevu smjenu JEDNOGLASNO je usvojen..\" nesto smrdi, ili ova laze ili oni sto traze smjenu UO BHRT-a.. cuj jednoglasno.. pa ko je uopste u tom famoznom UO BHRT?
Kako je dosao,tako je i otisao :)
hahahahahahahahahahahaha pa stvarno su ovi lojavci cirkus od naroda. ja ne znam ko bi nas zabavljo da njih nema.