Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi ce za 5 dana uraditi vise posla nego za 5 godina
konakovic je covjek od akcije, kk bosna mi je svjedok
JEBE NAS DIKTATURA ZVANA SDA LJUDI
HDZBiH i sve druge koje pristaju i provode njihovu štetnu i nazadnu politiku su stranke ustaške orijentacije, pa zato bi klali sve druge one, koji su njihov klasni neprijatelj, što im stoji u opisu njihve lićne karte, a Komšića kao broj jedan.
Nakaradan poredak, , bi bilo ustvari, da Čović diktira i određuje sve, i na unutarnjem i na vanjskom planu, preko ingenencije kantona i podjelu sredstava po kantonima, kako Miličevićka dijeli, dok SDA zbog opstanka koalicije, ispada da od stabla ne vidi šumu.
Jadna je ova SDP/DF propaganda ... Pa županije u FBiH imaju ustavnu nadležnost nad policijom ... i ne razumijem što je sporno ... Koji ste vi zatucani idioti
Hvala što su se prepoznali idioti ... samo i dalje pucajte minuse ...
Ipak ispade da su upravu oni iz SDP-a kad su rekli da ce kantoni moci blokirati sve.. A kako danas javljaju iz RS-a, ovim mehanizmom koordinacije je Republika Srpska samo ojacana.. SDA nastavlja da ispunjuje zelje HDZ-u, a evo kako izgleda sad je pocela isto tako i sa partijama u Republici Srpskoj.
Pa nisu blesavi naši političari. Da potpišu vlastiti odlazak na robiju...
Sta se ima niza instanca vlasti se izjasnjavati, tu se mora ispostovati odluka na drzavnom nivou...
bitno je da se koordinira dajte ba radeljasu taj dio nek covjek to zavrsi kako spada ;D
Uvijek nesto fali, nikad mi necemo uspjeti :(