Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvijek se govorilo da nije vlast za I3aliju, jer ne zna taj upravljati. Musliman je uvijek bio dobar sluga, a los gospodar. Ne treba vam uraditi nista, jer sve cete vi sami sebi napraviti kada otjerate ostale od sebe. Kada ostanete sami, prepusteni samima sebi, ne znate upravljati i sve gradove u kojima ste vecina i imate vlast vec ste pretvorili u blatnjave kasabe sa nepismenim stanovnistvom, upravo onakve kakve je Austrougarska zatekla kada je dosla u Bosnu. Vasi ljubljeni okupatori kojima ste se tako podanicki priklonili platili su Austrougarskoj da vas zadrzi da vas ne vode sa sobom kad su se povlacili u Tursku. Ni oni vas nisu cijenili, sto se vidilo i kasnije u toku rata tretmanom muslimanskih izbjeglica koje su stavili iza zice u Kirklareli kao zivotinje! Jadni ste kada ne mozete podnijeti istinu o svojem podanickom mentalitetu koji vas vuce u blato tamnog vilajeta gdje god vas se ostavi same sa sobom...
Dok ovi mladoljetnici traže kosti svoje obitelji a četnici slave tamo neki izmišljeni blagdan, do sad nikad slavit, kako mu neće doći na um na osvetu bilo kakvu...ja da sam na (ne daj Bože) njihovom mjestu ma sve bi ja njih žive popalijo,,,,kruha ne jo ako nebi!!!!
Vidis da je skandinavski baustelac, padeze brlja.
Sama cinjenica da ti svrstavas ljude na jednu i drugu stranu, govori koliki si ti IDIOT! Neka te bude stid i zrtava, da koristis mrtve srebrenicane da pises ovakve kretenluke!!!!!
osudjujem!!! najostrije osudjujem!!!!! sramota je to sta su ti maloljetnici ucinili ucite se postovati razlike a medju ljude traziti onu zajednicku tacku..\"ljudi smo\" a hoce li iko sa suprotne strane osudjivat genocid u srebrenici pocinjen nad mojim bracama i sestrama??????!!!!!!!!!!! ima li ljude i sa suprotne strane?????!!!!!!!!!
Imajuli ti maloljetnici imena i prezimena, hoće li roditelji tih maloljetnika platiti nastalu štetu, da li će ti maloljetnici osim razgovora sa soc. radnikom snositi još neku odgovornost. PRIJEDLOG: KAO KAZNU TI MALOLJETNICI SVAKI DA U SLJEDEĆIH GODINU DANA NA TOM ISTOM GROBLJU VRŠITI ČIŠĆENJE I UREDJIVANJE GROBLJA.