Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne verovatno uvek je lakse na drugoga prebciti odgovrnost nego sami pronaci komromis. I dalje ne kapiram koce da Vam pomogne nego Vi sami sebi!
Ma nemoj se brinuti, biće onako kako bude Božije određenje. Koliko je godina prošlo, i koliko sam puta pomislio šta će se desiti sa Bosnom jer je u opsnosti non stop. Samo jedno je sigurno, dok si ti živ i za tvoga vijeka će biti muslimana na ovim prostorima, ako ti smeta, možda je najbolje da seliš negdje vani i da ne gledaš.
Jes jes i meni se klize.
\"Svi oni koji djeluju suprotno ovoj ustavnoj odredbi potcjenjuju volju građana BiH koji su odlučni sačuvati integritet i suverenitet BiH u skladu s Dejtonskim sporazumom i Ustavom BiH, navodi se u saopćenju Stranke za BiH.\" Misliš graDŽana...gradjanima se he,be za BiH i njen integritet i suverenitet.