Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e kako se brzo zaboravlja, zalosno cini mi se da vecina nazalost otupila na ove slike
Edo Salaharevic, igrac tuzlanske Sloboda Dite, moj skolski drug iz MSSC Tuzla 1991-1992, zajedno smo u skolu isli, on stanovao u Hotelu Tuzla, nadjemo se na pola puta pa pjeske kraj Jale, on ljudina od 207cm napravi jedan korak a ja tri :) Bio je dusa od covjeka, miran, stidljiv, fino dijete. Nek ti je Edo laka zemlja i rahmet
koja je to velicina od covjeka, nikad ne zaboravlja odakle je...svaka cast Vedo...zrtvama zelim da im Allah dz.s podari lijep dzenet.