Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahaha čuj "pravougaoni trokut",znači ovaj trokut ima i uglove i kutove,e to je pravi srpsko-hrvatski ili hrvatsko-srpski jezik.
...domaća pamet, u izvornom izdanju...bez grantova, vorkšopova, tim bildinga i bezbrojnih šupljiranja...smisli, sjedi, napravi...meštre, svaka čast...
...naravno, i bez doktora kenana :)
Čestitam svima od srca !
Čestitam SVIMA. Nego, sjeća li se NEKO čovjeka koji je NAVODNO izumio BATERIJU koja se NE MOŽE potrošiti? Informacija je plasirana u dnevniku, PRIJE 10 godina, OTPRILIKE... Iz okoline Bihaća je čovjek i NIKAD ga VIŠE niko NIJE SPOMENUO.
cestitam doktore moj.nek i jedan bosanac pokaze gospodi na zapadu da je vrijedan nagrade..
imamo mi pamet' samo sto je ne znamo iskoristiti u bosni vec je ljudi idu prodavati po bijelom svijetu
Za svaku pohvalu, bravo majstori!!!