Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To nije bolnice nego kako si sam rekao zooloski vrt.Tamo rade najveci majmooni u Evropi koji nisu za mesare a ne za medicine.
Svaka čast općini Centar i načelniku. Međutim moram iznijeti jedan problem iako neznam u čijoj je to nadležnosti. Naime danas sam bio u posjeti prijatelju u bolnici na Koševu. Pored jednog objekta a mislim da pripada neurologiji na travi je ležalo ukupno 14 pasa. Svi su bili u jednom krugu od 15-tak metara osim jednog koji je sav ošugan i kojeg su vjerovatno ostali psi otjerali dalje tridesetak metara. Prema izlazu iz bolnice kod otorine vidio sam i dvije mačke kako ,,preturaju'' po hajfišu od smeća. Nevjerovatno je da u krugu bolnice mogu biti ove životinje pogotovo kada znamo da raznose raznorazni otpad i postaju potencijalni prenosnici određenih bolesti. Ovim apelujem na nadležne da hitno intervenišu i da bolnica ,,Koševo'' bude bolnica a ne zološki vrt.
Nacelnice cestitamo !
Mozemo slobodno reci pravi primjer kako treba da funkcionise jedna opcina, sa svim informacijama i uslugama koje se pruzaju gradanima opstine centar. Svaka cast,, i pohvale nacelniku!!!!
Sve pohvale opcini centar,, svaka cast.. Samo naprijed,, nema guzvi i bezpotrebnog cekanja!!!!
Dok je ovaj nacelnik obecanja ce se ispunjavati, a svakako imamo uvidu u rad u protekle 4 godine :) Svaka cast necelnice :)
Centar ide naprijed !
Sigurno jedan od boljih opstina u KS, pozitivno sam iznenaden kad dodem i vidim da nema guzve u cekaonici i da je sve po evropskim standardima uradeno.. Naravno velike zasluge idu nacelniku Dzevadu Becirevicu!!!! Samo naprijed!!!