Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Idi klempo zapali koji hrastov list, prizivaj Iliju Gromovnika, mogao bi ti zatrebati.\" ... Da išta znaš o Bosni i Hercegovini, i o sopstvenom narodu, znao bi da 80% autohtonih BiH muslimana, posebno Hercegovaca, nikad ni za živu glavu ne bi izašlo u polje da radi na Ilindan. Šta ti to govori?
Sramota da nemamo jos popis stanovnistva u BiH,a vala nit cemo ikada i imati kakva nam je drzava kad imamo 3 presjednika i na stotine politicara i nacelnika iitd........A sto se tice ovog popisa mene interesuje kad je bio ovaj konkrus ko ce se zaposliti za ova radna mjesta i koga su to oni zaposlili da popisuju ,da radi svoju duznost ,mora da se opet svoje rodake ili fameliju neku ubacili u to.....al ajde... mi narod smo navikli na to.. Treba da se sramimo TReba REvolt napravit im .. na proteste izaci na ponovno glasanje .... Pozdrav svima
Da ti dam odgovor na to pitanje. Isto kao sto bosnjak NECE da bude bosanac i hercegovac, nego bosnjak. Jesam ti pojednostavio.
Jel neko skontao prevaru. U poljima gdje se treba odrediti prema nacionalnoj pripadnosti nije predviđeno da se izjasniš kao musliman, a nedostaje i polje OSTALI??!!!!
Posto su im fino u Daytonu fakticki priznali etnicko ciscenje bosnjaka ti nasi takozvani \"lideri\" pokojni\" ,jos samo da im i ovo omoguci da provjere jesili na toj teritoriji zvanoj ....,genocidna tvorevina ostalo slucajno sta da i to ociste .
samo da se rasipaju pare iz buđeta ,, nisam za ovo javno pokazivanje nacionalizma,,
ne znam kako neko može biti hrvat ili srbin a živi u bosni i hercegovini i ima državljanstvo bosne i hercegovine, znaći može samo biti bosanac i hercegovac vjeroispovjesti pravoslavne ili neke druge, ko živi u hrvatskoj on je hrvat i vjeroispvjesti musliman, katolik, pravoslavac i itd....... ovo je stvarno preseravanje
@(@sake) Pametan si ko steka od vrata.
чʌɖ□ɖ босɴн Δо ӡгоϸєɴѣɖ ч□нєmɖ !!!
Veze ti nemaš, levatu prekjučer rođeni.
@(@sake) patriotizam - kada zaposlis ljude i placas porez sovinizam - militantna glorifikacija jedne zemlje nacionalizam - tvoj komentar
\'\'narod bez istorije i jezika\'\' E moj Smrdine smiješni, kako nas samo zabavljate svojim idiotizmima vi Turkovlasi nekad znani kao katolici Rašani dok vas Turci ne nazvaše \'Serbi\' a Karađorđe mačem ne natjera da postanete paganoslavci. Idi klempo zapali koji hrastov list, prizivaj Iliju Gromovnika, mogao bi ti zatrebati.
64% - ZA - Bošnjaci i Hrvati 36% - PROTIV - č.e.t.a.l.j.i. i komunjare Kome treba popis?
Bošnjak, Budista, Bosnanski p.s. četosmrdi, nacivati i sdp balijice, vajtegadu
Jesu lite na tom kvazi jeziku naučili da mrziš samog sebe il si to sam skonto, d.e.b.i.l.u. \'\'srpskohrvatski\'\'?