Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamisli budućnosti zemlje kad djeca u školskoj klupi uče da imaju oni drugi i da su ti drugi drugačiji i nekakvi čudni.
nema od toga ništa to nedaju ,,glavni,, a narod bi to rado prihvatio svađaju nas kako bi oni mogli ,,vladati,, i što više hajrovati u svoje džepove
A sad si se sjetio da u obrazovnom sistemu postoje i D J E C A ... ???? Cijeli mandat si bez veze plaću uzimao i tek sad ti proradila, da li savjest ili pamet, nije bitno jer mislim da ni jednog niti drugog nemaš baš previše ....????? Sad se garant nadaš " bijelom kruhu ", pa onda nekoj povlaštenoj mirovini i zabole tebe , moj vrli ministre ....
Ne može Mašiću, i tačka! Tako su se već davno dogovorili 'oslobodioci' SDA-HDZ-SDS, i to još 1990-e, onda kada su nas oslobodili pameti, slobode, ljubavi i lijepog i bezbrižnog života, i ima da budu tri škole pod jednim i to šupljim krovom, koji prokišnjava!
Ovaj "perspektivni" ministar u mandatu od 4 godine ostvario je nevjerovatan rezultat, konačno su bošnjačka djeca progovorila na jeziku "bošnjačkog naroda". Aferim, ministre.
eto ja dos'o pameti na kraju mandata
Znam te ministre kad si voditelj na hayatu bio