Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Navlakuša, pa kada ćete jednom shvatiti igrariju u koju se kontinuirano hvatate!!! To vam je jedino zapelo za oko , a ne najavljeni zaključci!!!
Dodik nikom neprejeti ,nemojte Lagati ,nemojte stvari Atmosferu nepodnosljivosti..Covjek hohce da sve vrati u institucije Drzave BiH i to je korektno..Smidtler Satller su Nekorektni .To treba javno reci bez Podanistva.
Dodik je najveće zlo što se moglo dogoditi srpskom narodu...mito , korupcija, dugovi, crne liste, blokiranje računa, krađa ikone...jadni su oni koji ga pravdaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Populisto, da je šta mogao sa sda ne bi trojku izabrao!!!!!
Od svega što su izrekli za tom separatističkom govornicom u atmosferi ispunjenoj prijetnjama, mržnjom i lošim namjerama, vaša reakcija je samo spominjanje sda. Pa vi ste sramote, jadnici.
Sad priča da Trojka nije pristiala na podjelu države a James O’Brien iz Washingtona saznao za podjelu dogovorenu u Dodikovoj vikendici pa reagovao da se to zaustavi. Eto koji su Trojkaši izdajnici - morao Amerikanac zaustavit podjelu Bosne!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne kenjaj Mašiću, Rudonja samo radi ono što će sa Trojkom najbrže završiti. Idu izbori, vidjet ćeš gdje ćete biti. Doduše uhljupi poput tebe će uvijek sisati državni budžet
Vi trojkaši ste kučke dodikove, a ti lično njegova odbačena kučka...
Nevjerovatno odvratan tip ovaj Masic
Koji bjednik , umjesto da mu smeta sta dodik radi on raspravlja o sda. U ostalom dodik zna da su ovi iz Trojke nesvjestni trenutka pa je i ubacio sda da se oni sa time bave ...umjesto da pozivaju probosanski blok na jedinstvo ...
Vidi Damira ublehasa, populiste, dozvolio SDP Dodiku 4-tog delegata i sad nesto protiv prica.
Kakva bljuvotina od izjave ovog papka iz Gracanice. SDA ZA 20 godina nije dala Dodiku koliko su profesor fizickog, dezerter i Njiva dali za 2 godine. I sad to sve pokusava fakturisati nekom drugom.
Koje 2godine, za nepuna dvaa sata aktivnih susreta...
Hajd strucnjak ne dipr. Ti samo lupas, da se pika nesto da si rekao.
Damire, ti si novi Halid Genjac. Molim te, dokazao si da si tanak političar. Previše vremena je prošlo a napravio nisi ništa, sem sebe zbrinuo stanovima, vikendicama, autima. Mani se ti nas i svojih glupih izjava koje su apsolutno nebitne.
On je halid kenjac
Haha.. Pa sve ste njemu i Čoviću dali.. Tišu mota...
ma ljudi bolan, idu izbori, bacaju se spinovi kako trojka dobro radi, kako Dodi i Covketu udaraju kontru, a u stvari je to samo igra jer trojaneri znaju da ih nigdje nema poslije ovih izbora, aBd
pa dodik je vise uradio sa trojkom za 2 godine, nego sa sda od poslije rata, sosonu trojanski
izdajnice sve ste neprijateljima i rusiteljima BiH dali (svinjoglavom i konjoglavom) zato suti i poklopi se
Trojka hdz snsd zlo za ovu zemlju
Znaći propalo dijelo iz Bakinca
Hapsi lopoviju na sve strane nema tu Dodig ovaj onaj Hapsi policijo ko god ne dokaže porijeklo imovine .Ima ih na sve tri strane samo dobro zamaskirani .Doveli su narod na rub pameti i siroma[tva , djeca im se hajduče kao da im je Bosna babovina .