Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je gnjiga od ministra, pakšu najveći.
Ovdje mnogi komentarisu za odredjene naknade! To se vidi i osjeti!
a sad da napišem nešto ovim papcima, šonjama, futavcima, i manijacima, sto na svaki normalan komentar daju minuse, dakle nek vam bude ovako kao sto vam je bilo do sada da vas vlasti jebu i kažnjavaju, jer vi to želite i vi to hoćete jer ste nepismeni glupi i bezobrazni. Eto posebno za glupu raju klixa, a za ostalu raju (normalnu) lijepo pozdrav i ugodan ostatak dana. Hvala!!!!!!
to su sdp placenici ili ti sdp jugend. znas kako su bili aktivni pred izbore a sad fala bogu, kad su postali nebitna stranka, manje laju i seru po klixu. al evo vidis da ih jos ima. pacovi i zohari su to. tesko potamanit
nalix@ donekle si u pravu, a ja ne znam koja ke to stranka i dali je uopšte to stranka. Ja jedino znam da je narod stoka postao. Znaci jedan dan jebu mater i djecu svim političarima, a sutra kad ja napišem komentar protiv politike meni pametuju i pričaju u korist političara, a da su i 1% normalni i pismeni jebi išli sami protiv sebe. Ali pošto su glupi dzaba im je objašnjavati neke stvari.
...sledeći put glasajte za Ali-babu, on ima samo 40 lopova...:)))
A je li to isti onaj Mašić koji je primao naknadu za život u vlastitom stanu? Sačuvaj me, Bože, SDA-ovog patriotizma, HDZ-ovog domoljublja, SDS/SNSD-ovog junaštva, SDP-ove socijaldemokratije...
jel ovo onaj sarajevski ker sto je 4 godine (zajedno sa kaplanom) uzimao pare za rentanje stana i odvojen zivozt? jel to taj sto je ukrao narodu preko 50 hiljada maraka?
u što se mašić nadje uvrijeđen, propali bivši voditelj Hayat tv. mrš
I ta jedna je ko mojih 10
Koga ovaj čovjek pravi budalom? Pa jučer dokazali da rade a on danas poriče to. Pa dokle vise ce nas pravit nepismenim, treba vam stat u kraj podhitno
narode nek vas država jebe dokle god može. Evo upravo se vidi jeste li za krizu i belaje ili za rješenje i miran život. HVALA!!!!!!!!!
Taj bi dao i guzice za vlast kao i svi tu.
Pih da je moguće objaviti vaše transakcijske račune... redom...
Jedan od rijetkih ministara koji rjesava probleme,treba mu PoDrsku dati,nadam se od svakoga po jednu.Momacku!
Izgleda nisu,ali problem je sto nikakav odgovor ne napisu.
Oni lete na čarobnom ćilimu. Ne trebaju im stolice.
Dabogda se usro i sjedio na stolici
Ma jeste Damire, dok drugi imaju voz vi se po troje četvero u jedan taksi morate naguravati.
znas da je jednom federalna vlada sa niksicem na celu kobajagi krenula autobusom iz sarajeva za zenicu :)
Sjecam se toga sa Niksicem hahah na pocetku mandata :D Cak mislim da su i do Tuzle isli s Busem :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)