Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NEKI SE UZDAJU U NJEGA ,A ON SE UZDA U DJETELINU SA CETIRI LISTA.STA CE KAD UVENE LIST..
Sjedite vi bošnjaci u hladovini, nemojte ništa poduzimati i uzdajte se da će to neko drugi, pa će jednog dana osvanuti \"kosovo\"! Umjesto da : 1.- insistirate na provođenju odluke o konstitutivnosti naroda u oba entiteta, 2.- pristupite proceduri promjeni imena entiteta ugradnjom dva duga konstitutivna naroda, ili izboru novog neutralnog imena, 3.- uspostavite principe nacionalnog odlučivanja u parlamentima eniteta kao i na nivou države, 4.- Uspostavite ustavno entitetsko glasanje; uključivanjem glasova bošnjaka i hrvata. Rs nije srpski već multi entnički entitet; odluke entiteta ne mogu biti samo volja srba! To su pitanja na koja treba Dodik i njegova Miloševićevsko-Karadžićevska bulumenta da odgovore! Nije to njihova babovina, apošto pominju Dejton eto , nek se to provede, sve je to po Dejtonu! Zašto se o tome šuti!
Kad bih vam dozvolio mogli bi vi meni i pop.usiti -)
INTEGRALISTICKE METODE CE ZAUSTAVITI ZAOSTALE SVETOSAVCE? HOCE FAHRO ALI MALO SUTRA. TENK FAHRO, TENK! SVI STE NAPADALI HARETA KAD JE ODGOVARAO SMECU, SAD KAD SUTI, SMECE I DALJE POVRACA G.O.V.N.A IZ USTA.
Baca SNSD udice na sve strane,nadajuci se da ce neko progutati pricu o nezavisnosti RS-a ! Prosle izbore se budale nakacile(citaj Hare i SBiH) a pred ove izbore boli nekoga c.u.n.d.a.r.a o onima anamo i njihovim burleskama ! I taman kad covjek pomisli da su se vecina opametila nadje se jedan m.a.m.l.a.z da guta udice !
Vidi ti Radeta što se raspričao i počeo kao veliki. Sve kriminalac do kriminalca... SBB & AVAZ > FUJ TO!
Nema nam druge nego glasati za Fahra. Svi drugi su imali svoju sansu i nijesu je iskoristili.
FAHRUDIN RADONCIC = REKETAS & MAFIJAS !!! NE NJEMU GLAS !!!!!!!
... u Srebrenici 2000 biraca manje.OPET GENOCID.
koji je ovo levat
ne shvacas ocito axa, druze, da je rs i po svome ustavu entitet r ravnopravna naroda. isto tako je i fbih. mozda stanje na terenu ne oslikava vjerno stanje na papiru i to je zalosno. ali u svakom slucaju i jedno i drugo je zajednicko. eh, sad sto nekom to ne pase i sto bi volio otcijepiti dio samo za sebe, to je vec druga prica ali ne vode takve stvari dobru. kako se to zavrsi posljednjeg puta kad su se takve price sterale svi znamo. ne dozvolimo da nas opet predizbornom supljom navuku na tanak led pa nas i iduce 4 godine ka.raju a sebi pune dzepove. zelimo da nam malo govore o ekoomiji, zaposljavanju, opstekorisnim projektima, mladima, penzionerima, i zelimo konkretne stvari. da li ce nam to gospoda koja nas je do sad svaki put iznevjerila ponuditi - hoce. da li joj trebamo vjerovati - zakljucimo sami. srdacan pozdrav svima i u rs-u i u fbih ili jednom rijecju u BiH!
Ako pogledamo svuda oko nas zakljucicemo da svaka pa i najmanja parcelica semlje makirana \"MEDJOM\" pa sta bi falilo da se jasno vidi gdje je i MEDJUENTITETSKA medja. Zivjeti mozemo u miru samo ako znamo cije je sta. Braca cu braca, ali cesto zbog te zacarane linije postanu neprijatelji.
Hahahaha pa ovaj lik na kraju ispade najsmjesniji od svih ja kontao bice od njega nesto kad ono levat i jos ispade budala nigdje ga nema i jos forsira kroz svoje novine da je vodeci i to tacno me razocarao
OKORJELI LOPOV!
nema nam druge vec glasat za Fahru ...od ove dvojice smo dovoljno vidjeli u 20 godina...