Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Hrvati s Plutona, Bošnjaci s Venere, a Srbi s Jupitera" a odakle su Sejdic i Finci?
DoNJela kometa :D
Pa yebi ga najviše vas je :D Ali garant vas muče gasovi, gratis od 'homvorlda' ehehe
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...doduše, malo mi žao ovih 120% čistokrvnih rvata "od stoljeća sedmog"...razvali im marjan priču ko beba zvečku :)
Ako je prostor današnje BiH bio oaza za preživljavanje i ako su tu ljudi doista preživjeli ledeno doba, postavlja se logično pitanje, jesu li plemena serva i horvata došlje na ove prostore???
normalno da nema razlika kad su danasnji "bh hrvati" i bh " srbi" bosnjaci/bosanci pravoslavne i katolicke vjeroispovjesti
...a bh bošnjaci maxuz autohtoni :))
...bi emisija na natgeo...lika zaustaviše na ulici, latino tip, brazilac, veli da je španskih korijena, potomak španskih doseljenika...odradiše dna analizu, i ona ga smjesti, porijeklom, u područje bliskog istoka, od semitskih naroda :)
Zapadni Balkan i BiH tokom ledenog doba bili oaza za preživljavanje. A šta je sada Zapadni Balkan? Takođe oaza za puko preživljavanje i političko iživljavanje elita!
...mogu mislit kako se ovaj čovjek ismije čitajući svu silesiju gluposti kojima nas nacionalfašisti bombarduju posljednjih 20+ godina...ono kad superioran um sa visine naučnih činjenica posmatra krdo zapjenjenih volova u suludom makljanju "čiji je veći"...
Ako vama geneticarima nije nesto jasno, obratite se nasim strucnim politicarima nacionalistima, oni ne da su u stanju da pepoznaju DNK nacije, nego i u okviru nacije imaju prave i krive pripadnike nacije. Tako recimo Komsic jeste Hrvat ali nije pravi Hrvat, Bosnjak je musliman, ali nije pravi ako ne podrzava SDA itd.
Poštovani profesore, džaba pričate kad se na ovim prostorima još uvijek nalaze neanderthals.
sine moj ...u šta pare dadoh da se školuješ a ti budala
...jah..umjesto da je ko čoek doktoriro kladaru i podupiranje šanka u lokalnoj prčvarnici...
o čemu ova vlašina priča? izgleda da su mu čvarci i krmetina pomračili mozak
...sinko, ništ bez krmetne, top level meso, jal za suhovine, jal za pečenja / roštilja :)
...zato ja volim kad zapahulja :)