Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo naprijed, promjene nam trebaju... ne može biti gore od trenutnog stanja
zašto ne pružit ovom čovjeku priliku zar smo toliko i poslije svi ovi godina kreteni bez mozga šta nam rade ovi što govore zajedno smo jači,pa šta smo im onda bili do jučer,šta su nam pružili da im vratimo.Mi nemamo ništa unazad 15 godina nam nisu u gradu ništa priredili sem cirkusa kojeg djeca gledaju svake godine 3 do 4 puta,gdje je kultura ovog grada! vi ste je gospodo uništili a ne mi,mandat vam se svede samo kako ste vi uložili u pc96 kako smo najrazvijenija općina a šta je sa 3500 nezaposleni u vitezu,gdje nam je voda,putovi,grijanje pa gospodo to smo imali prije 40 godina a znate li koliko je prošlo od tad.Suvišno je pričat kad svako dijete zna ko stoji iza općine,hvala vam što ste nam općinu vitez uništili i hvala dragom bogu da je i vama došao kraj.Iziđite na izbore nedajte svoj glas da vam ga uzmu podržite mlade ljude a oni nek budu zajedno slabiji al bez nas,A mi iziđimo po pobjedu da im pokažemo koje jači,mlađi i bolji...
Susjede najjači si i najhrabriji! Viteški za Vitez!
Citao sam intervju na vitez.ba. Ako odradi pola sto je naumio bit ce bolji 100 puta od Vlade koji radi samo za par pojedinaca. Marjanovicu nije potrebna uopce funkcija, covjek vodi auto kucu buba u vitezu. Naprijed Matija!!!
ne bih ja nesto puno vjerovala ovom marjanovicu
Marjanovicu nadam se da ces biti nacelnik jer nam trebaju mladi i progresivni ljudi! Glasat cu za tebe iako sam clan HDZ-a!
Al slika mu je Bogovska.... U pozadini oblaci, a njemu glava sija ko da je Isus!