Komentari (181)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nekad imam osjecaj da se sve svelo u upiranje prstom, sta je ko i kako radio ili ne radio. Haveru, zasuci rukave, suti i radi i pokazi da si drugaciji , pa i bolji. Od toga sto si ti nekoga naruzio nemamo fajde. - Na poso’ !!!
Da bi vidio pomake mora ti se prvo pokazati kako je bilo
Rade oni rade, al ne moze se brzo popraviti sta se sve razvalilo.
Ovakav je FIS zadnjih 20 i kusur goduna. Dobro ste se sjetili.
Moze li se ici na more sa sluzbenim vozilom Mandicu?
Mandic stvarno smatra da smo mi telad, pa dragi Mandicu znamo mi da je minimalno 16 godina na celu FIS-a bio direktor iz SDP-a i znamo da je protiv SDP-ove direktorice podnesena krivicna prijava zbog kriminala u JU"CSR" a zbog koje je ovakvo stanje u FIS-u. Previse nacelnice vrijedjate inteligneciju sugradjana i iznosite lazne cinjenice. Hajde malo zasucite rukave i nesto uradite za sugradjane.
FIS je ovakav vec dugo, od zadnjih 20 godina sda je nacelnika imala 4 godina. Pustite se spinovanja mazlumi (sda i ovi trojkasi), radite nesto.
Ovo je tuzno i sramotno,a pogotovu kada mladost ostavis u ovim prostorijam ! Neka vi dajete za mesdzide i folklorna drustva gdje mozete da perete pare !
A sto je ovaj dao za pedere ti nije problem? To ne navodis da je problem sto se izdvojila zacajna suma!
Ma važno je da je Alija rahmetli mašto da budemo ko Pakistan pa se i ostvarilo evo u srcu parazitskog sarajva.
Sda papci su gori od atomske. Četalji za njih male mace diskrecije
Cega se god bagra iz SDA stranke dohvati ovako zavrsi , Fis je kultno mjesto a bivsem gradonacelniku Ajnadzicu zelim da mu kuca ovako izgleda
Bolan bolan 20 godina nacelnici SDP-a u centru i ti prozivas SDA? Je li te stid???? Ne volim SDA nikako ali sto vas ne volim malo je reci
Ajde radi nesto mani se slikanja uhljebu.
izašo si iz jazbine da se uslikaš, ako se već voliš slikat pa uslikaj nešto šta si ti uradio. pe......o
Tito gradio i ostalo, SDA gradila i raspalo se.
ko je mandić
Ovako izgleda sve sto sda drzi recimo rodic u bugojnu bratstvo u travniku izd gdje god je sda tu je i balinluk 100 posto
SDA tele Ajmadzic je sve unistio.
evropo,svete,islamski svete cuj ovaj apel i doniraj sarajevu jednu fiskulturnu salu