Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DAJTE GRADJANSKA PRAVA HRVATIMA I KINEZIMA, A NE SRBIMA. NJIH VISE SKORO I DA NEMA VISE U SARAJEVU.
Glavni odbor SDP BiH donosi odluku o tome s kim će SDP u koaliciju. Kako to da u KS kantonalni odbor donosi odluku mimo odluke GO koja još nije donesena s kim će SDP u koaliciju (samo je formiran tim za pregovore). Da li to znači da i u Tuzlanskom kantonu KO SDP BiH može sam odrediti s kim će u koalicju? Da li je ovo početak pucanja SDP-a ili možda kraj ere dr. Zlatka zajedno sa njegovim klonovima? Tuzlaci bi trebali ozbiljno da razmisle da li da ponovo ožive UBSD na području TK.
Ma sa kim god da ste u koaliciji vi držite konce u svojim rukama,jer nam trebaju prave,kulturne i sposobne vodje da nas izbave iz ovog škripca,bar malo. GO SDP
Ovi navodni ostali još smješniji: Damir, Esad i Naser... Šprdnja živa!
hahaha, provale, Klub Hrvata?! A u Klubu jedan čovjek, Ivan Brigić!!! Pa je l\' vi mislite da je neko lud??? Hajte sad malo pričajte o multiovom i multionom! Smiješni ste! A Senadu Avdiću svaka čast!
Ljudi moji nije pošteno od Lagumdžije, čuj SDP sa SDA u Kantonu Sarajevo, a šta je sa ovim radončičem, pa vidite da mu se bio u posljednjih 45 dan skoro bio uvukao u dupe samo da se osladi vlašću, a on ga izdate. Samo ovako neka bude i na federalnom nivou i radijončiću mali čekaj poreznu i Sipu, da vidimo odakle si pribavio malo carstvo u Sarajevu.
A sta ce on vise tu? Ima li ko pametniji od ovog prijeratnog milicajca? Bas nikad pameti necemo doci
Joj naslova, Ademović je svakako trebao biti, samo se nije znalo je li Kemal ili Kenan.....
Ova koalicija pokazuje da se u Sarajevu vlast ne moze promijeniti mirnim putem odnosno izborima. Dajte i Srbima i Romima i ostalim gradjanska preva, Stoko