Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte mi se naljutiti ali ja grđe zastave nisam vidio od zastave BiH. Ona sa ljiljanima je super, iako kapiram što je ne prihvataju Srbi iz RS, može se možda naći kompromis, tipa jugoslovenska trobojka sa ljiljanima? U suštini bilo što nego ovo. Opet, bez uvrede.
jes mo breNdirani : mašice, oklagija,nanule,džezva,ćilimi,fildžan tronožac, gusle, kubura , čakija , ćumez a države i kuruzane :))
nikako da shvatim da glupsoni ne nauce da postave zastavu BIH pravilno pa jbmu mtr zar je to tesko?
Postavljena je pravilno, samo nije u horizontalnoj postavci već u vertikalnoj
@andric nije postavljena pravilno, isto kao da je za noge objesena nosac zastave je pogresno postavljen, pa samim time i zastava
PRIKAŽI ODGOVORE (3)