Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I trebati posebno napraviti ove obuke (za djecu ciji roditelji nisu bogati i pokazati im kako ce se u buducnosti njihovi prijatelji tatini sinovi ponasata da na vrijeme budu upuceni da postoje zakoni za sirotinju koja placa kazne, i zakoni za babine sinove koji ne placaju) da se upozore djeca na vrijeme da nije dozvoljeno parkirati na semaforima, da nije dozvoljeno parkirati na rasrksnici , da nije dozvoljeno zastaviti automobil na pola puta i pricati sa policajcem sve ovo treba objasniti djece jer to oni sad vidaju, i nema potrebe da babini sinovi idu na ovakve obuke to je sramota za njih..cuj da babin sin dozvoli prvensto prolaza nema sanse...
Ma ovo je sve bezveze lafina (treba djecu uciti od malih nogu da ne staju na pola puta i po pet minuta pricaju sa policajcima blokirajaci saobracaj) , licno sam vidio kako policajac najamnje 3 min razgovara sa vozacem koji cak nije ni ugasio vozilo niti bilo kakvu signalizaciju dao, samo par metara od raskrsnice i napravio totalnu pometnju, al cak njima nije ni zasmetalo sto neko trubi, sto neko galami oni lagano, a a kod mene slucajno sutra kad bi se automobil na istom mjestu ugasio nedo bog popio bi kaznu.. (treba djecu nauciti kako da prepoznaju policajca levata, kako da pripreme pare za mito) to ce im vise trbeati, *** ba ova pravila, kad za jedne vrijede a za druge ne..Pisam se na policiju (saobracajnu) i one skrivene policajce (koj iskacu ko tarzanii vazda te puste ako nemas da im platis, i jedva docekaju da uzmu cenera, zato sto nemogu da naplate kaznu, jer su eto tu samo onako hodaju ulicom i odjednom skoci pred tebe daj cenera, ako nemas samo kaze nemoj da se ponovi)..
Dugo nisam vidio bolju akciju koja ima za cilj educiranje buducih ucesnika u saobracaju.
Policajcima je bolje da rade za šta su plaćeni,a ne da izigravaju bebisiterice