Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ako je čika Majstorović to rekao onda možemo očekivati i tropske vrućine :)
jašta....kad Majstorini najavi obilne padavine ja za taj dan pripremim šorc
Laze stari. Izgubio je svaki kredibilitet
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Majstorović krajem januara 2012 "U februaru ne očekujemo veće padavine"-5.februara 2012 ogromne snježne padavine u BiH,u Sarajevu 101cm snijega!Toliko o našim stručnjacima:-)
Sjećam se isto jedne godine kad čika M. reče kako narednih dana neće biti većih padavina kad dan poslije u okolini Ilidže ljudi peli na krovove da ih bujica ne bi odnijela :)
Njihov posao je sličan poslu Azire kašikare...Teßko da sta ubodu..:)
Snjeg jedva cekam :)) :D
Nemojte molim vas vise vi s vasim prognozama...
aBd pasce vise
idi kopaj kanale pusti se vremena nije to za tebe
Svako ko barem malo prati vremenske prilike je mogao primijetit da unazad 10-tak godina, ama baš SVAKE godine novembar bude sa snijegom, decembar polovično sa snijegom, januar bude kao rano proljeće i onda februar bude hardcore zima. Evo ja svake godine pamtim da je tako bilo, pa čak i ona luda 2012 godina kad je snijeg zatrpo Hercegovinu, bio je februar.
ja se vise ne sjecam kad je nova godina bila sa snijegom :-D
podsjeca na zimu 1984 :)
Ali i na 1953. Januar počeo ekstremnom toplinom kao i ove godine, u februaru pao snijeg takav da se zadržao u nizinama do 10.4, a na većim nadmorskim visinama i do maja. Ali, 2000/2001 je bilo situacija takva da snijeg nas je u potpunosti zaobišao, januar ekstremno topao, februar topao, u martu počele vrućine, 28.3.2001 mjerilo se i 30°C, a sušan period se nastavio sve do oktobra uz veoma vruće ljeto.
Al ne kontam, zasto ovom Majstorovicu dozvoljavaju da ista govori??? Pa on ne zna da kaze kakva je trenutna metereoloska situacija, a ne da se igra vidivitog majstorovica
neće biti ni voća ni povrća,pa eto propade još jedna godina
koje bolan padavine, majstorovicu amateru. ova godina je bila najsusnija u zadnjih 100g,pratis li ti statistiku ikakvu ?
išo čovjek kod indijanskog vrača ( dabude siguran ) ne sumnjajte u prognozu - ti indijanci su vam čudo -
Trebo je reći da će u narednih 6 mjeseci biti promjenljivo vrijeme, ko zna mozda šta i pogodi.
baš kad počinje škola:(
ako ne utrefi februar eto marta...valjda će trefit koji mjesec u godini....priporucijo bih mu da nagadja 7-8 mjesec tu se ne može puno uračunat
Najviše vjerujem svojim gelerima i zglobovima. Oni nikada ne fule promjenu vremena.
Eh kud ne rece da ce biti lijepo vrijeme, pa da ocekujemo i malo snijega.