Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ovoj je svaka kosulja tijesna,vidi gice kolika je....
ma shvatio sam ja sta ona prica nego sam ja komentarisao fizicki izgled,na prvi pogled sam mislio da je Dodik sa perikom i losom sminkom....sto se tice njene price,moze samo sanjati....
Tek sam sliku vidio... Kako je ružna vikend mi pokvari.
Cobanice tebi je svaka kosulja tijesna kad imas 250 kila
@Melek svaka cast! Uzeo si mi rijec iz usta!!! Ovo i ona jucerasnja Dodikova prica....stvarno su izgubili svaki dodir sa realnostcu. Pozdrav raja!
Babo vidi joj glave!!! :-D
Da masa mozga, koju je dobila tovljenjem, ne znaci veci IQ. Dokazano je, da masa mozga sprijecava razvoj inteligencije. Sad mozemo da odlucimo, ko je u mogucnosti nesto pametno priopciti i po razumu odluciti krvicu u samoj sebi a ne u drugima..
Znači sve je do vas i vi trpite federaciju ali na izmaku ste snaga pa kad odlučite onda neće biti BiH kakva je sad? Ovo samo glupača može izjaviti haha
Ma i nju bih pocjepo ko poziv za vojsku...
Majkićka k'o i svi političari u BiH. I dalje, nakon svih dešavanja i priča ljudi, oni trube o "zaštitama vitalnih nacionalnih interesa". Nisu trogloditi skontali da sljedeći put kad ljudi izađu na ulice (što će biti uskoro jer niti jedno pitanje nisu rješili), neće biti zabune. Znaju se adrese na kojima spavaju najveći kriminalci ove zemlje. Kako je Lipovača svojevremeno krenuo preko granice, tako će i oni svi jer se prave mahniti. PU stoko!
e kostat ce vas ta retorika ove godine.. situacija se zakuhljala a vase naprdjivanje ovaj put moze imat samo stetne posljedice..
Srpski politicari govore ono sto Srbi u RS zele da cuju i ono sto svi Srbi misle, a to je sto nezavisnija Republika Srpska. Politicari u Federaciji govore ono sto muslimani zele, a to je centralizovana Bosna. Istorija nas uci da su Srbi na kraju uvijek bili pobjednici, jer su ponosan, hrabar i dostojanstven narod, i uvijek su na strani pravde i istine. Bosanski muslimani su u 20 vijeku uvijek bili na pogresnoj strani, a izgleda da su tako nastavili i u 21. U oba sjetska rata su bili na pogresnoj strani, danas su opet uz dezurne naciste zvane NATO pakt.
Može li to malo opširnije, interesantna teorija :D
Nije to teorija nego gole istorijske cinjenice i trenutna situacija u Bosni.
PRIKAŽI ODGOVORE (21)
Polahko "pametna" svi ste vi "verifikovano pametni" (sa kupljenim diplomama u fabrici Pale Bijeljina, ali kako se odvija sa Krimom (vi koji ga podržavate) moraćete ipak ići na "ućerivanje" jer su vam glave itekako prazne. Samo "ućerivanje" ne mora biti na Sokocu, mogu i u Zenici "ućerati" dobro.
Pa otcijepi te se nabijem m vas na kardan više i vas i predizborne kampanje.
Uskoro se Republika Srpska odvaja iz nasilno nametnute Bosne i Hercegovine kao i Krim, i postaje nezavisna država, a ako bog da i Hrvati će se odcijepiti iz Federacije Bosne i Hercegovine.
Srbija je lijepa i velika zemlja sa dosta potencijala, moze hladno da primi jos par miliona imigranata, natalitet im je na nuli pa mozda ne bi bilo lose da bik predvodnik(dodik) zajedno sa svojom kravom predvodnicom (majkicka) povede svoje stado (ko hoce) prema matici ili majci Srbiji. Niko vas nece zadrzavati. Doduse kakvi ste sposobni oboricete im ionako katastrofalan natalitet. Za jacanje tog nataliteta mogu vam pomoci samo jedni u takvoj situaciji, a to su ?? TURCI ! Odgovor je tocan, 10poena.
Uvozite Turke ili idite u Tursku ili u Bosnu ili eventualno u Nezavisnu Republiku Kosovo na parenje pa ce poceti i djeca da se radaju.
Kako vam je tjesno kad ste se raširili po bošnjačkoj zemlji, gradićete hidroelektrane i južni tok kad to aminuje Sarajevo do tad sanjaj krmačo debela, fkat gdje se ti oblačiš tebi je sve tjesno.
Leti za konjom,sasjece ga plug.......koji intelektualni odron....parlament za Medjedje......
Nemoj da ti ja moram slat svoju familiju da te riješi, šuti i poklopi se bolje ti je, sad fatas narod na pricu, prije izbora jel ? HA HA HA :)