Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mogu da vjerujem koliko mrznje a nemate pojma ko je zena osim montiranih snimaka vec poznate FUJ televizije... Ne mozete vi Muniri cipela okrenuti..
Svi nesto trabunjaju samo Ramiz Salkic zamisljeno gleda u daljinu, sjeca se svog djetinjstva, bezbriznih djackih dana, skolskih klupa i ucionica, druzenja i prvih simpatija, ushicenja i nemira svoje rane mladosti i u svojim mislima on je daleko, daleko od ove sobe, konferencije, ovih ljudi i razgovora. Ramiz je opet djecak.
Funkcije i visoka priznanja i odlikovanja, a u tom opsegu i najveća novčana primanja i druge razne pogodnosti u pozadini, su iznad svega.
citam komentare dole, i isti ti se cude se zasto dodik omalovazava zrtvu genocida!!
@stop_papanluku kazes ti koji nema pravo rec jer u genocidu nisi nista izgubio, pravo da kazu imaju porodice ubijenih koje majka iz srebrenice predstavlja!!
@stop_papanluku pricaj u svoje ime i zastupaj sebe jer samo na to imas pravo.
Interesuje me, jel ova zena dozivotni predsjednik udruzenja "Majke Srebrenice"? Po kojem osnovu je toliko na toj poziciji, kako se bira osoba koja ce predstavljati interese ove grupe?
Polaze li ikome racune? Ulaz/izlaz novca? Pomaze li ostale Majke Srebrenice ili je ona supreme mother?
tako je munira, 8372 km, marka po žrtvi mjesečno minimalno. ne može se sa ovih četr hiljade ništa, skupe režije u onoj gotivnoj zgradi.
Ona je dobra, kakvi su oni koji dolaze tamo u Srebrenicu. Dolaze da omaste bradu, da kupe bižuteriju i da prose po ulicama. E to je tuga.
Munira LOPOVE!
https://www.youtube.com/watch?v=u1UQkKlIBlw