Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dosle kurvetine da podrze pedofilcine. jadna ova dece valja provesti jos jernu besano-radnu noc. hihihihihihihihihihi.
vala ne znam sta se ova ekipa iz konjevic polja zhali ... djeca ce im pricati poslje strani jezik kao maternji ... :) je8o li vas naziv premeta koga kiTa zaboli za to ... i btw je8o i onoga koji mi sada dogovori aaa da se kod nas u federaciji samo bosanksi zove svi bi se digli... de ba serete ko foke a svi vam roditelji srpskohrvatski ucili ... derete se trazite titu da se vrati ... fola bilo prije bolje ...eto kako je bilo bolje...
šesnaest zaovića, dvadeset osam đeverovića...
možeš li ti nabrojati koliko je stanica u jasenovcu ? hehe NOZ KOLAC JASENOVAC
Jasenovac porediti i srebrenicu je vrhunac neukusa bijedo ljudska! Nađi neku laž o jasenovcu, a ja cu tebi 100 za srebrenicu!
PRIKAŽI ODGOVORE (28)