Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Genocidan narod Genocidna tvotevina
kmeeeeeeee HAHAHAHAHAHA kmmeeeeeeeee HAHAHAHAHAHAHA
@ rs Mujo ne laprdaj i ne predstavljaj se lažno! Nepismenost koja izvore iz pokušaja rečenice dovoljno govori da je u pitanju autor sa 24% bih. I ne znam čemu tolika fama oko Srebrenice, jedan od gradova u Republici Srpskoj ?
Molim redakciju Klixa da onemogući komentarisanje članaka vezanih za genocid u Srebrenici, jer se uvijek nađu psihopate, fašisti, nacisti i chetnici, poput ovog prvog, koji vrijeđaju, ismijavaju i izruguju se žrtvama i njihovim porodicama. Ipak smo mi još jako daleko od zdravog, demokratskog, tolerantnog i civiliziranog društva da bi se nekom dopuštala sloboda da javno iskaže svoje mišljenje o određenim pojavama iz prošlosti, a upravo zbog ovih ekstrema iz RS-a koji vjerovatno još uvijek sanjaju kamu i silovanja.
i ja se nadam jer kako kabala kaze ako su u ra\\tu krivi samo jedni onda su i oni nevini
pustite da komentarisemo zlocinca,znate komentare zakljucati ...sram vas bilo e bo vas sve i jedan osudjenik. treba da reklamisemo to, da su genocidasi a mi se ustrucavamo na jednom e benom portalu opciju komenatara ukljuciti.sramite se
drugi put vi cete bjezati
mi srbi se nadamo da vi ku.rv.e srebrenice drugi put necete pobjeci