Komentari (199)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Protiv koga to Sejdo protestira pa on je na vlasti ?!
Nemoj tko na svoga predsjednika... i na sljedecim izborima ce on biti neces ti vise vidjeti civica na vlasti
ovo nači SDA organizuje da malo umiri duhove. DF je pr SDA.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
STOP UHLJEBIMA..SUTRA UKIDAMO KANTONE !!!
Danas lijep dan sutra snijeg eto izvlakuse kad malo ljudi dodje
samo ljude gurate na respiratore ...neće vam niko normalan doći.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Obrazujte se koronaši: Pfizeru 2,3 milijarde dolara kazne za mito liječnicima i prikrivanje nuspojava lijekova https://www.poslovni.hr/strane/pfizeru-23-milijarde-dolara-kazne-za-mito-lijecnicima-i-prikrivanje-nuspojava-lijekova-125760?fbclid=IwAR1nfDjMyYRlcUtAWobktwE8-If_VM-qZaYAWdE5YpUhQkRHWvRdzPlhNLQ
sta ti dodje Pink
Evo i DF se pridružio protestima, a znam pouzdano da će biti i članova SDA. Samo jadni SDA botovi ostaju da tipkaju i pišu hvalospjeve svojim šefovima.
Majo, obrati se prije svega svojim vršnjacima +/- deset godina.Tu je naša nada. Kafići sada nerade pa eto im prilika da se malo skinu sa tastatura i tastera i iskoriste priliku da se malo pro ili izluftiraju.
Gdje če biti protesti da prodajem košpe.
Da li je moguće da BiH postane ipak država? Da li je moguće očekivati i nadati se da svi ovi navedeni u ovom pismu učine moralni čin i odstupe te da prepuste to nekome ko zaista želi da radi za ovu državu tj za onoga ko i čini državu uopšte, tj. NAS a na samo za sebe i za par bližnjih, jaranskih i stranačkih persona (non grata).
Majina frizura kao u Darija Kordica!
DF? EL TO OD SEJDE STRANKA?
Bez obzira na ovo svakako Novalić treba odgovarati zašto je nabavljao ovako respiratore, gdje novac i vlast SDA za mnoge privatizacijevi mućke
kako vlast,ništa ne radi,a dobija plate..........zašto onda nedaju plate i ovim što su naredili da ne rade..........zar ovi idioti u vlasti misle stvarno,da je ovaj narod lud
USTAJJJJJJ NAROOODEEEEEE!!!
OVAKO JE BIA I PO CRNOJ GORI ORGANIZOVALA PROTESTE I ZARAZILA POLA CRNE GORE.
Za one koji citaju, da dovrsim smaranje mojim postovima. Ne mislim da ce protesti smijeniti drzavnu i koju vec vlast, i nece smijeniti ministre. Ako bude mirno, pa bilo i proslo. Ako bude belaja, bubrege ministara nece mlatiti policijska palica. Samo oni protesti, kad gradjani imaju zahtejeve za djelovanje vlasti, uz prijetnju totalne gradjanske neposlusnosti, ovdje mogu dati rezultate.
BiH demokratija - sda pobjedi, ostalih 6 stranki dobije nešto glasova, svaka od tih stranki ima svog master šefa čiji ego ne bi podnio koaliciju tih stranki prije izbora i jednog šefa. Zato se oni udruže protiv sda i osnuju šestorku a sada trojku, a idalje su svi šefovi svoga jata. Ta šestorka direktno narušava volju pobjednika izbora koliko god to nekome bilo mrsko, a to je stranke sda. Toliko o sadašnjoj trojci - ns, sdp i nip poimanju demokratije i pravde.
Narod je birao sda a volju naroda ne poštuju. Da je opozicija bila složna pa da koaliraju maximalno dvije stranke ili jedna jaka i dvije slabije pa hajde eto. Ali šest debilnih stranki koalira da bi srušilo sda, to se ne viđa nigdje do ovdje.
Kanton Sarajevo preko 400 hiljada stanovnika,koliko ce izaci na proteste???