Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Castan covjek? Grohotom se smijem...ha ha...
@ZgemboHaHu Nooooroooood znooooooo!
Nit je čoek, nit je častan. šupičkumaterinu
Oni odlučili???
Zao mi te je sto lazes. Kredibilitet jedna obicna 0.
Nova vlast i nove ideje. To je normalno. Šta vi studenti mislite kako se prave apartmani u Boki Kotorskoj? E baš ste neki studenti...
Gospođo ,promjenite onoga ko vam piše ove tekstove.Garant je neki nepismeni novinar koji ne poznaje Sarajevo.
ne seri baba...
Sada je valjda svima kristalno jasno sta se radi na Fakultetu scenskih umjetnosti i zasto je reziser Ahmed Imamovic digao glas protiv Pjera Zalice a ko ce prvi braniti Pjera nego Emir 'glumac'.
Gospodjo,i vi se malo obrisite, ili je to Crni puder!
HAHAHAH Sta ova priča ??? Znamo mi Bugojanci za tvoje poštenje i nepotizam a Emira pusti neka se sam brani.
Šuti molim te! Ne komentariši života ti..
Sve asto su oni uradili za ovu napacenu zemlju vidi se u njihovom imetku, auta, kuce, stanovi, tajni racuni..., kojom matematikom imate toliku imovinu... na žalost javna je tajna da nitko nista ne može uraditi bez amina glavnog i onih glavnih pored njega... vi ne volite ovu zemlju samo je koristite za licni interes, zato bolje zacepi...
VIdi ove SDAovske krmace parazitske. Mjesto da lijeci ljude,ona 20 godina parazitira po paralamentima i glumi politicarku u kriminalno mafijaskoj organizaciji SDA.
Baš je častan nema dalje!!!!!
Da se ovo desilo u nekoj zemlji razvijenije demokracije i manje tolerancije na korupciju ,letjeli bi i predsjednik stranke i sef obavijestajne sluzbe.
Nooooroooood znooooooo!
Melika ne jedi g..na