Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvenstveni krivac je SDP kao vladajuća stranka sto su dopustili da do ovoga dođe a sada kada genocidni entitet sam daje uredbe po ovom pitanju onda frka, pa zasto ste im dozvolili i zasto niste na vrijeme uradili neke stvari !? SAŠA MAGAZINOVIĆ = KOPILE MJEŠANACA ...
Jedi govna, budalo nepismena.
Jako kulturno od vas crvenih, krezubih klošara, jako, jako ... :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I za Šepića i za Magazinovića; koliko će te đubreta ostaviti slijedeće godine iza izbora, ali neka. Ima elektronika koja otjera svu gamad, a da nema štete za one koji ostanu poslije vas. Voli vas DF!
Proglasiti DMS kao neuspio projekat i vratiti se na Ustav Republike Bosne i Hercegovine.
ko ti brani ??? na teritoriji Sarajevo-Zenica-Tuzla i Bihac mozes proglasiti sta god zelis :)))
Muslimani su glupi.Ja sam muslimanka i smatram da treba ovu srbadiju istjerati,a samo silom.Treba nam jos jedan rat i nista vise.Nasi hapaju i sute dok Dodik pregovara o raspadu BiH.Nisu samo maticni brojevi u pitanju.Dali su vlahadiji kod i za postu,a gdje su bili nasi.Sutili i posmatrali.Hoce da nas opkole kao 1992,pa da i ovo malo ubiju muslimana sto je ostalo.Narode vratite se u svoje prijeratne kuce.To nam je jedino rjesenje da Bosna ostane cjelovita.DA PROPADNE PLAN SRBA KOJI SU UBIJALI DA BI BOSNA BILA NJIHOVA.PROPADE VAM PLAN CETONJE,SRBADIJO,VLAHADIJO NEMATE BOSNU I MOZETE RADITI SVE,MI CEMO PREZIVJETI.PRIZNAJTE DA JE U BOSNI BIO GENOCID
@stvarnost Daj mi picke i sve cu ti priznat :))) . Pravi pite . Nece niko da tebe opkoli ( jedino bih ja da ti zaronim medju noge :)) ) vi ste vec opkoljeni jer sami sebe opkoljavate vasim istupima a ti si najbolji primjer
Ja genocidisem ovdje na portlu. Osunecen sam samo da znas radi ovog sex-a sto ti pisem:)))
Posto sin ne moze dobiti pasos i ja ne mogu i svakako ne zelim nigdje bez njega, mogu li vratiti MUP-u biometrijski pasos i traziti povrat novca?
E naso se koce pricat djubre jedno idi lizu pakas lagumdziji. Da je drzave ti nebi vidio neba iz rupe a kamo li vlasti
Svaka cast KLIX-u sto prati ovu temu. Spominjete u komentarima stranke, ja razumijem, to je sve dio demokratskog drustva...ali moj sin ne moze dobiti maticni broj, pa time ni licnu niti pasos, tj. ne moze nigdje iz Bosne maknuti!! Tri mjeseca. I dokle? Vama svima zelim ugodan odmor negdje na moru ili u inostranstvu, a moj sin, zena i ja cemo ucrvani sjediti kod kuce i cekati marljivo sve njih da se dogovore. Pri tome cemo sebi ponavljati da smo ovce cija prava ovcari mogu spontano ukinuti.
Neka Amir Zukić povuče vitalni nacionalni interes zbog JMBG.
neodgovorna vlast, kao i nepoštivanje zakona, šteti svim građanima u BiH koris od toga nema niko, samo su iluzije u pitanju. Retrogradni procesi su završeni i sad je vrijeme integracija. To je moguće i realno ako želimo dobro sebi, svojim porodicama ili narodima. zato pamet u gggggglllllavvuu! smo pozitivno može naprijed
".. Uredba RS-a o JMB je zloupotreba ingerencija državnih institucija... ali mi iz SDP i SBB necemo nista preduzeti protiv ove zloupotrebe... vec cemo kao i do sada samo lajati na SDA.... a sve sto die u korist rusenja drzave BiH mi iz SDP i SBB cemo presutno podrzati... pa tako i ovo antiustavno djelovanje RS-a.... jer oni sve sto rade, rade u dogovoru sa nama iz SDP-a i SBB-a..." Naveo je Magazinovic
Sulejman Tihić je izjavio da će se upetljati u rješavanje ovog problema. Tim povodom zadužio je Amira Zukića da sredi kontakte u RS preko jarana Zike Turkovića. Narodu će biti podijeljene zlatke kašike da bebe mogu da jedu do konačnog rješenja problema, a Bakir Izetbegović će preko mudžahedinskih organizacija srediti da se izgradi jedan hotel kod Zenice da se smjeste oštećena djeca. Asim Sarajlić je izjavio da je za sve kriv Zlatko Lagumdžija, iako na novinarsko pitanje da pojasni te tvrdnje nije znao dati konkretan odgovor. Direktor Muzičke škole na Ilidži Mehmed Bajraktarević je izjavio da će biti proklet svako ko ne žrtvuje jedno svoje dijete za vitalne nacionalne interese. Mehmed Budnjo mora uložiti nekoliko miliona da se glasačko tijelo SDA u ovoj opštini ojača. Na kraju je zaključeno da je najbolje da se naredni kongres SDA uopšte i ne održava jer je posljednje odgađanje radi spriječavanja Bakira da ovlada strankom bilo efikasno. Zauzvrat je Sebija dobila novi posao.
Ne znam ni da li je ikad RS do kraja i jedan zakon ispoštovao, ni u FBiH nije bolja situacija, posebno kada je SDA bila na vlasti.
Oni su uvijek mimo svega pa i ovaj put, puna podrska Magazinovicu da istraje u borbi za postivanje zakona i drzave BiH
Kako li samo SDP izvlači po potrebi ove njihove srbe i hrvate, kao madžioničar zečeve iz šešira. A na kraju, svi ti jadnici će i završiti kao zečevi.
Fali im samo jos Zeljko ba Komsi ba i onda ce biti bas multietnicki :)))))) . RS treba samo da radi svoj posao i ne osvrce se sta merhametlije pricaju . Sve mehanizme blokade RS ima u rukama i samo tako se ponasati . Cak treba svaku nepotrebnu komunikaciju prekinuti .
Komšić je prešao u SDA.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)