Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro momak kaze, ovo je gubljenje vremena sto RS radi. Pratio sam ga u vezi ove oblasti. Zna sta prica.
Novi matični brojevi se ne mogu izdavati, a prava novorođenčadi se krše. Međutim, donošenje bilo kakvih pravnih akata na nivou jednog entiteta ili bilo koje druge teritorijalne organizacione jedinice u BiH predstavlja kršenje Ustava i zakona i takvo nešto je nedopustivo, kazao je za Klix.ba zastupnik državnog parlamenta Saša Magazinović. 100% kresenje ustava..sve ispravno Sasa
Dokle ce vise tihic, lagumdzija, komsic,radoncic i svi ostali politicari sutjeti o skandaloznoj konstrukciji genocidne srbske krvolocne crkve IZNAD POTOCARA ?! Zar bi Jevreji sutjeli da se kukasti nacisticki krst hitlera konstruise iznad Hauswitza poslije holokosta i genocida Jevreja ?!? DOKLE CE OHR sutjeti HINJSKI a time DIREKTNO svojom sutnjom davati podrsku tom sramnom projektu, ZASTO takodje OHR ne zahtjeva ko i politicari da se sramna i krvava crkva genocidasa srba ukloni sa zemljista nane Fate ?!!!!!!
Da SDP ima petlju, a nema, trazili bi stalno zasijedanje Parlamentarne skupstine BiH dok se ovaj zakon ne usaglasi i ne usvoji. Zlatko, uzmi novce i bjezi, to je najmanja steta.
Je li ovo lik koji je rekao za UP FTV da ga moraju imenovati jer konkursna procedura traje predugo? I sada je ono iz SDP-a njemu, tako uglednom clanu s "dokazanom" reputacijom dalo da prica o ovako vaznom zakonu? Ma, dajte, molim vas. Kakvo, jadan ne bio, Ministarstvo civilnih poslova? Njihov ministar daje izjave da Zemaljski muzej treba da bude registrovan samo u FBiH ili Kantonu Sarajevo. Lagumdzija i partneri, molimo da svi date ostavke, jadnici jadni.
@commi pic... onda ti je sve jasno :)
Otkako je došao SDP i njogova izdajnička kamarila razgradnja BiH je u punom jeku. Nećete još dugo crveni veprovi.
To je silovanje države BiH. Ima li neko da objasni je li to protivzakonito (zabranjeno i da tim "nebeskim političarima" udari koju klempu, ili oni mogu da rade šta hoće a vlast ide fatati one što su pogrešno parkirali. Jednostavno lakše je. Manje problema.
znam drk.adziju itekako on nema drugog zivota ovi komentari su jedino sto ga cini sretnim pa mi zao sto se krije kao da ce ga neko za vrat uhvatiti svakog momenta!a mozda i hoce ko zna?lik je lojnat gleda ovce i krave iz sobe i boluje za sarajevom!
Dodik je izjavio da ce se razici.Nazalost nijedna psihijatrijska klinika ga nece za pacijenta jer se od 2006 razisao sa pameti.
oj k-r-m-e , mitre , SMRD-IM .srb . Amer,sarajlija,bosanceros, pakao, izd.rkHotina , commi -nek ti ga stara ta genocidna k-u-r-a-v-a p--u--s--i , nismo mi p--i--c--k--i--c--e p--e--d--e--r--s--k--e ko i ti
PUSHITE GA BALIYE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To ti je vlaski deb-il od pic.ki.ce sa milion nickova , reta.rd malo zesci !
commi pic.oko ne krij se iza novih nickova uvijek smo korak ispred tebe ,za petama smo ti!
VI VLASI STE POLITICKA KA_RI_NA__GUSLAJ GA
Nece ga ni biti,RS zauvjek hahahahaha hahahhaahha
što božidaru smeta što sam ja obrezan,ako hoće daću mu ja kožicu nek napravi sebi kapu