Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što je meni ovaj čovjek nekako veseo, vazda raspoložen, razvalim se od smijeha kad ga čujem isto kao i njegovog uzora, kad krenu oni analizirati političku situaciju u zemlji. Oni to prividno ozbiljno rade, ali ti vidiš koliko se u stvari šegače i s koliko vedrine u biti otkrivaju raji toplu vodu, što im je oprobani sistem pucanja zafrkancije, kojom zabavljaju i sebe i raju.. Ovi u SDP-u su kraljevi komedije prevazišli su definitivno i braču Marx.
SDP bio na vlasti i sta su uradili??? Veliko ništa,zato se poklopite!!! Ne zna se ko je gori
Djes ba efikasni nisam te prepozno:))))
E jeste rekao mudru stvar, svaka seoska nana u BiH zna da nam je sve u domenu od polu efikasno do nikako efikasno.
E jeste rekao mudru stvar....svaka seoska nana zna da je sv
Ama svi ste vi neefikasni!
Nije on potvrdio, potvrdili ste svi koji ste u bilo kojem nivou vlasti.
Kakva samo ubleha od SDP-a. To je takav jedan destruktivan faktor. Vi cete umrijeti u vasoj nacionalistickoj zelji da nema hrvata i srba u ovoj zemlji..ali nece uspijeti..takvi poput magazivnoica su srusili i jugoslaviju..komunjare su je srusili ne nacionalisti!
niko ga nije bolje zlatku dudlao od ovoga..ustvari jeste...suljagic blesavi :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nisam danas vidio Magazinovića na radnoj akciji na spomen parku -Vraca !
ocito da ti nisi bio cim ga nisi vidio...
@lagundjija Kada Izetbegović položi vijenac na spomen park Vraca, kao pred Vječnu vatru, sveće vam se samo kazati.
HOĆE DRAGO DA SE ŽELJKO KOMŠIĆ PONOVO KANDIDUJE ZA ČLANA PREDSJEDNIŠTVA, PA DA OPET 4.GODINE ČEKA NA REZERVNOJ KLUPI. :)
treba nam dayton2