Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tamo pletu najljepše nakurnjake na svijetu , bio sto puta i opet ću ići , prava naša orginalna selendra.......ha ha ha
ovakve viekndice se trebaju graditi po planinama a ne one kuce i zgradurine!!
94\'- Sarajevo - tunel -Igman-Lokve-Konjic-Lukomir-Umoljani....................fuuuuuuuuuuuuuuuuuj
Imaju li fudbalski klub
U okolini Stoca nepostoje sela Zulj i Kamen.
extra pozz iz BL
www.fondacija.ba pogledajte, vec postoji MEC u Lukomiru, gdje se moze prenociti i popiti caj i nesto pregristi.... A moze se i malim autom doci, nije tako strasno, ne mora dzip..
A ovo je da se najezis, ljeti pred vecer sjesti na ovu livadicu vruce jagnjetine, domaceg kajmaka, vruce pogacice i hladnú pivu i sav se najezam kad pomislim posto zivim u inostranstvu ali ovo je vrh za sva osjetila. Zivjela ovakva mjesta.
extra lijepo, samo nisam znao da je jugo terensko vozilo:D:D:D:D
Razmisljao sam da se preselim ovdje :D....ma da konacno preselicu se ovdje...
ovo je reci ljepota... je.bo vam Štrosina ulica ma.ter...nabijete naocale preko cijelog lica i vi ste nesto...samo zvrljate okolo dal ce vas neko vidjeti da ste vi tu...fujj
fantasticno, vise ovakvih clanaka!
ma nije ovo daleko , od džepa jedno cigar duhana, hvala stanovnicima lukomira na prijemu u noći u april 94 nakon 14 sati hoda po suncu kiši i snijegu
Fantasticno.
treba spaliti tu vukojebinu.