Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahah Čita li ovaj Dnevnu Štampu gdje ova budala živi ????? Jutros citam u Visokom roknuli covjeka , u Sarajevu ovaj ispeglo covjeka autom i onda ova budala izadje u medije i govori nam da je sve u redu odmah Odkaz nesposobni idioti ....
POLICIJA U HOTELU BEHAR. :-D :-D...što nisu u sjedištu MUP-a BPK? Ne kontam...svi po hotelima, sportskim centrima, pregovori u Hutovom blatu, što uopšte treba "SPORAZUM" za rad policije....zaove kazne sa beganom se ne slažem...to je do suda ne do policije....ali...
Yebo majku pa je li oni nas ovo zajebaju. Svaki dan neko ubistvo ili pljacka. O cemu ovi ljudi pricaju. Pa evo danas covjek izvrsio ubistvo i to gazenjem s autom, a da ne pricamo o narko dilerima, reketasima i sl. Pa bukvalno svaki kafic placa reket nekom.
ocito nas zahebayoo.. i u zdrav??? mozak nas hannnddree..
Zašto ne objavite da su mještani naselja Doglodi u Sarajevu, prebili pljačaše? Dvojica su završila na Koševu sa teškim povredama.. Narodu je preko glave ovog jada u kojem živi.. I nije čudo što su počeli uzimati stvari u svoje ruke. A, vi tu vašu priču okačite mačku o rep jer ovdje je svaki dan sve gore i gore!
Kako ga nije stid izgovorit da je sigurnosna situacija dobra jest ako cemo skolski a bogami ako necemo svake hefte su pucnjave kradja vozila svaku noc razbojnistva,organizovani sistemski napadi na neduzan narod,pokrivanje cinioca krivicnih djela davanje uvjeta na uvjet umjesto zatvorske kazne i tako to ako je ovo dobro lukacu ti treba da letis i da se naprave smjene na svim nivoima i u svim kantonima sto prije!
statistika je kurva
@began jarane ovde u danskoj koja je jedna on najsigurnih zemalja, desavaju se pucnjave, tuce, i razbojnistva svaki bozi dan. Ti nisi vidio svijeta osim BiH pa sve negativno mislis da je samo u BiH.
Sa Čamparom nije isto kao kada njega nema!
Ako je ovo dobro kako je kada je loše smiješna propaganda ali bas smiješna....