Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti ces nama govoriti ko nam je prijetnja, smradu jedan smrdljivi. TELE, ne treba nama NIKO objasnjavati ko je prijetnja za ovu drzavu. Ko god je 92. ovdje bio on to vrlo dobro zna.
Svo smo bili ovdje 92. Svi znamo
a cetnici sto paradiraju i velicaju ratne zlocince genocidase i velicaju genocid i dice se time?
RS koristi priliku da aktivno ukljuci Ruse na Balkan ,kako bi se oni i Amerika podkusurivali preko obicnog naroda. VELIKA VEST ZA REGION: Potvrđeno, Putin šalje Specnaz u Republiku Srpsku! http://www.vestinet.rs/tema-dana/velika-vest-za-region-potvrdeno-putin-salje-specnaz-u-republiku-srpsku
@1111tayson Ma ne!!! To ti je ono kad je manji entitet BiH "proevropski orjentisan" .
50% policajaca kao i ti su krvavih ruku do lakata... Tvoja prica moze dobaciti do laktaša .. sikte bando....
Nasi politicari skrecu paznju sa pravih problema. Najvecu potencijalnu opasnost predstavljaju nasi politicari i njihov radikalizam i lopovluk. Zbog njih je ova drzava jedno veliko bure baruta kojem ne treba mnogo pa da eksplodira.
Nisu oni pripadnici vehabijskog pokreta vec talibanskog pokreta. Oni pokusavaju da se provuku kroz drustvo pod laznim imenom jer drustvo je ipak puno vise culo za talibane i njihov radikalizam nego za vehabije. Vehabizam nije ekstreman kako ga tumace "bosanske vehabije". Moramo ih nazivati pravim imenom. Mozda oni ne zele da se tako deklariraju ali njihov put je TALIBANIZAM.
Svaka ozbiljna država ima snage i načina da spriječi bilo kakav pokušaj pojedinaca ili grupa da ruše sistem, i takvi ne predstavljaju nikakvu opasnost. Moćne armije i države sa neprijateljskim namjerama su najveća opasnost za jedno društvo i njegovu sigurnost.
Ja eto vehabije su problem....srpski fasizam koji bjesni na ovim prostorima vec decenijama nije prijetnja, o tome necemo pricati. Sta je bilo 92., tada nije bilo nijednog vehabije nigdje, ko je onda bio prijetnja? Samo da podsjetim - srbi su jedini narod na ovoj planeti koji ima presudjen genocid. I nijemcima u Nurnbergu se sudilo po pojedinacnoj odgovornosti, srbi su jedini dokazani sudjeni i presudjeni FASISTI.
Veca je opasnost Lukac za narod nego vehabije
Ovaj Balkanski narod je, slobodno se može okvalifikovat, kao zaostala seljačka rulja, koju su komunisti nekako držali pod kontrolom, ali ponovo su se povampirili i vrište kao luđaci, ko je koje vjere ili nacije, a ne znaju da su vjere izmišljene da svrstaju i upravljaju sa podanicima, a nacija nije ništa, pa svako prema mjestu boravka ostvari nacionalnost, pa u Americi su i crnci i sve rase Amerikanci i šta treba od toga praviti scenu. Prave ljudske vrijednosti su sasvim nešto drugo.
ovo da nije zalosno bilo bi smijesno, originalni terorist i ubica djece na vracama proziva neke druge teroriste i kaze da su opasni Only at Balkans
Pogled ludaka...ništa drugo...jah,i ludak inače...jer,da je normalan,nebi radio svinjarije 90-ih...četnik....
Pa sta ce vise, kad su oni bili i teroristi i genocide vrsili, i separatisti i ne znam ti sta, nije se znalo za ove sto sad to rade, sve je to isto samo ovi genocidasi malo vise gori!
posrbice su najveca opasnost za regiju
Najveća opasnost za sigurnost građana Bosne i Hercegovine i Balkana jesu Četnici i Ustaše!
Balije koje slušaju ovakve kretene, četnici, pa ustaše, ovim redom, su najveća opasnost za BiH.