Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lokomu, carstvu uhljeba kojima je korona alibi za nerad bolje bi bilo da počnu primati klijente koji žele da plate račune za garaže umjesto što ih šalju po bankama da plaćaju provizije na ionako skupu uslugu.
Lokom firma za SDA uhljebe
Ma ne znam šta se ovi iz Lokoma imaju pravdati nepismenom Konakoviću. Pa on i ne zna pročitati taj izvještaj, njemu je samo bitno gdje god nisu njegovi da obori izvještaj i uhljebi nekog svog genetski predodređenog. Svi znamo da čega god se dotakao Lokom to je uređeno kako treba, a sve što Rad i Park (Mtelovci) održavaju možeš ograjisati. Da imalo mozga imaju znali bi da zbog korone nije radio teren, i da kafić u Općini ne drži više Kup.
Lokom SDA uhljebska firma
LOKOM JE ZLOČINAČKA FIRMA. ŠTO NE KAŽETE ŠTA RADITE JADNIM CUKAMA. NISTE ZA TO NI REGISTROVANI A BAVITE SE TIM POSLOM. NADAM SE DA ĆE VAS STIĆI SVAKA PSEĆA SUZA. I VAŠU DECU. PROKLETI BILI DO ZADNJEG KOLENA. UMIRALI U NAJGORIM MUKAMA PROKLETINJE. I SEMIR EFENDIĆ SKUPA SA VAMA.
de nam objasnite princip i nacin zasnivanja radnog odnosa u vasoj firmi... objavite Javni poziv pa ga ponistite a u medjuvremenu zaposlite necijeg rodjaka ili djevojku, uslov je zelena clanska karta... objavite registar zaposlenih
Ovi poslovni izvjestaj pokusavaju objasniti frajeru kojem je SDA morala DIF zavrsavati. A sad se kao satrase da dokazu ko je od te dvije strani "posteniji".
Cijene Pića su katastrofalne skupo sto se tice Safet Zajko koda smo na moru marža 300 % .
" Naprda i pravde" ...Dobro su i napisali:))
Tender firma za izvlacenje narodnog novca u podobne SDA firme. Usput da se zaposli koji sa Buca potoka radi glasova na izborima. Ovoliko ulozeno a dobijeno je malo.
imate typos-a dosta u teksta, kao npr 'Naprda i pravde' ili 'Lokum'
novinarstvo hahah kae imam ja malog zno viber instalirati more on biti novinar gore
Narod i nepravda
Lokom je Efendićeva prćija. Ne sporim da je centar Zajko odlično uređen i čist, ali treba provjeriti sve.
lud budalu...