Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebamo i marsirati i slaviti RBiH da vise da nas je vise.
tužilaštvo se ubi od posla . Ne smiju ništa povući što se tiče malo većih mangupa
"Da je VP smijenio sve čelnike iz ovog entiteta prvi pu kad su slavili neustavni dan do ovoga ne bi došlo!" ______________ Ti ne poznajes ljude sa kojima zivis. Ovdje su ljudi vijekovima dizali bune. Srbi protiv turske vlasti, domaći Muslimani protiv Carigrada, Srbi i Muslimani protiv Austro-ugarske, Muslimani protiv prve Jugoslavije, Hrvati protiv druge Jugoslavije, Srbi protiv nezavisne BiH...Shvatite - ili se prihvatimo ili se razidjimo! Prestanimo se lagati.
Dejtonski sporazumje nastao suprotno Povelji UNa o Genocidu. Srbija je presudjena da nije sprjecila Genocid.Hrvatska je preudjena za UZPo.RS je presudejena za zlocin protiv covjecnosti Genocid. HB" je presudjeno za UZPo .Reparacija Ratne stete je neminovna.BIH je drzava koja je kontitusana od Tri naroda. Njihovih politickih predsatavnika i ostalih nema uporista u argumentaciji potpisa RSa i RBIH koja je bila pod Embargom.Samo jaka drzava BiH moze vratiti svoju ustavotvornost.
Genocid
Čekaj ti da neko poštuje neku univerzalnu pravdu pa ćeš završiti kao Alija koji je 91 izigravao Gandija. On i samo on je kriv što su napravili dupli obruč oko Sarajeva, što su naoštrili noževe i spremili puške u svim srpskim selima, a da su SDA-ovci čak i prokazivali ljude 91-92 koji su nabavljali oružje preko tadašnjeg HOS-a i posljedično i Patriotske lige
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mozemo sad svirati k....u potpisan je dejton i evo rezultata,srbi dobili pola drzave,brcko je cardak ni na nebu ni na zemlji,druga polovina je podijeljena između Bosnjaka i Hrvata
Zamisli da je obrnuto, da muslimani marsiraju sa dugim cjevima i borbenim vozilima, a hriscani nose natpise na kartonima ........
Najlakše je svirati qrcu. Nisi ni pročito DMS, al tvrdiš da su dobili pila države. Pročitaj barem preambulu. Jedno je "političko pravno nasilje" a drugo implementacija mirovnog sporazuma.
Prazne tribine u BL .....nema slika ``junaka``, jer ih nije ni bilo, sakrivaju se ubice, ni slike ne smiju pokazati da ih zrtve ne poznaju ..... Stanivukovicu ovo ti je bio veliki promasaj ..... A gdje su slike ubijenih banjaluckih Bosnjaka, banjaluckih 16 dzamija, sliku crvenog kombija, slike ubijenih Bosnjaka iz Vecica kod Kotor Varosa kojima kosti nisu jos nadjene, tamo gdje ti je ujak harao.