Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slazem se - Nemanja uopste nema pravo da kroji Visegrad po svojim iluzijama, on je izabrao, zar ne?! Ipak, nesto ga vuce u BiH pa pokusava da se vrati a da ne ispadne pokajnik on se dovija Andricevih ideja koje su izumrle kao i Nemanjina vizija - koja se svela na i ostala iluzija. (ovo nije napad na Andrica, on je pisao i ostao u krugu umjetnosti i slobode umjetnickog izrazavanja a Nemanjin identitet umjetnika se pretvara u ociglednu psihozu zivljena. Nadam se da projekat nece biti realizovan. Ipak, bosniandizda.. trebao si ovo reci ispod tekstova koji se bave tematikom ovog \"projekta\". Inace, odlicna poruka za mlade, samo kad bi se znali izvuci iz ralja proslosti.
@SRBof..ne beri brigu za druge .Tebi na znanje sljedece; Jedan geometar tipa Andrica nije zasluzio da se Visegrad pretvara u \"KAMENI GRAD\' na priliku neandertalske naseobine. Ovog misljenja nije patoloski tip kao sto je Nemanjic-Kusturica.Shodno njegovom,Nemanjicevom ,rezonu stvara se projekat koji bi da Bosnu uvuce u \"KAMENGRAD\" gdje su barnijevi sa kamama i toljagama.Zatim,u svemu tome mu pomaze ucenik Karadzicev zvani Dodik.Dodik je bio desna ruka Karadziceva a za Karadzica zna cijeli svijet .Ostaje da se sazna i za Dodika i elitu koju je Cosic okupljao radi klanja visegradzana i opcenitog pomora nesrpskog naroda u Bosni.Nadam se da ce optuznica za Dodika biti u upotrebi vrlo brzo prije no sto se realiziraju monstrumski umovi po ideji \"KAMENI-OKAMENJENI GRAD.Toliko nikogovicu @SRBINof
Stvarno bosnianpizdo, na čemu si? Da li je iko shvatio šta si htio reći...
bosnianpizda na čemu si ti
NEZNANJE KOMSIJA NIJE ZNANJE BOSNJAKA/BOSANCA.MORA SE RECI DOSTA PATOLOSKIM UMOVIMA.MORA JAHACE APOKALIPSE CE SUTRA HAPSANA CEKATI I POVIJEST OSUDITI ALI...IZA NJIH CE OSTATI ,KAO STO JE 92-95G BILO,STRATISTE PEPEO I RUSEVINE .IZ ISTOG RAZLOGA MLADIMA PREPORUCUJEM DA NE DOZVOLE PATOLOSKIM TIPOVIMA DA IM KROJE BUDUCNOST.OVO UPOZORENJE JE VAZNO KOLIKO I SAM ZIVOT UKOLIKO GA CIJENIS. Visegrad nije Andicev grad ni po kojoj osnovi.Bosna ne treba one KOJI BOSNU NEGIRAJU.Ovo upamtite kako bi sutra postojali Milorad Dodik i Emir Kusturica Novoformirano preduzeće u narednih pet mjeseci treba dostaviti projekt izgradnje kamengrada Vlada Republike Srpske (RS) donijela je danas odluku da se pristupi potpisivanju ugovora o formiranju zajedničkog preduzeća između Vlade, Skupštine opštine Višegrad i preduzeća \"Lotika\" Emira Kusturice za izgradnju kompleksa \"Andrić grad\" u Višegradu. \"