Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA ne može blokirati promjene u FBiH, pozivajući se na vitalni nacionalni interes, jer to može biti samo vitalni interes te stranke, a nikako Bošnjaka u FBiH.
ovo nisam vjerovao da cu doziviti:sdp ovce vole hdz bozu ljubica i dodika!nisu vise fas.ist.i ljepota gledati kako pozitivno komentarisete sver sto kaze hdz i dodik i scepo!principijelni ste ,volim vas :)
federacijemogao bi se za nas pokazati opasnijim od rata treci entitet bi bio kolektivno samoubistvo bosnjaka
sabur malo bozo ljubicu ohani
Bozo Ljubic hostapler i prevarant Hrvatskog naroda. Da mozda Hrvati nezive bolje odkako je on u politici, da im mozda dzepovi nisu puniji, da im nije bolja trpeza, da nevoze mozda bolja auta? Naravno NE.
http://www.e-novine.com/entertainment/entertainment-tema/76722-Zabrinute-Dodikove-pudlice.html
''O..,jadni Bosnjo gologuzi, insanski robe opljackani, sto provodi zivot u tuzi, kad ce ti svanut ' bolji dani. Od kada se nisi slatka napio, jadan i nesretan bio, slatka mlijeka i zrele medovine, zivot tece k'o rijeka, a ti se u klupko u njoj savio, moj Bosnjace od Bana kulina, ti nikada vise neces znati -sta je to Slatka medovina.'',
na izborima 2010-te u koalicija sa HSP stranka ovog marginalca je dobila 51.000 glasova i on će pričati o marginalcima.. jedino što je Zlajoglu dobro napravio od kad mu je narod zadnji put dao povjerenje bilo je što je rekao NE politici koja zemlju od 4.000.000 stanovnika čini taocem 150.000 hercegovačkim ubleh hrvata.. ali zeznu Zlaja i vas i nas.. zato ga više nigdje neće biti..a tebe moj Ljubiću pogotovo neće biti..ima više od godine kako ti ni glava ne viri iz Dragančetovog dupeta..
Ljubići, nije samo OHR, nego i vaš koalicijski partner, islamofašist Zlajoglu. On je postavio Bubimira tamo odakle sad blokira čitavu državu, on je doveo u vladu pljačkaše i atentatore Lojanoviće i sljedbenike Ante Pavelića iz Hrvatske stranke poturica (HSP): Zašto šutiš o tome, Ljubiću?
Ovaj UBLEHAŠ nikako da shvati da njegova nakana iz 1992.o podijeli BiH ne pije više vode,i bez obzira što su pronašli novog Fikreta u liku Šćepe i Slučajnog,uvjek su u ovoj zemlji bili oni koji su voljeli svoju domovinu i znali je odbraniti od ovakvih spodoba!
Ustanite iz tih federalnih fotelja da ja sjednem...
A ti si Ljubiću imao podršku stručne javnosti kad si kao medicinar bio ministar saobraćaja i komunikacija??? Jel??? ... Niđe veze ... Ljudi samo vidjeli i prepisali od tebe i tebi sličnih.
a ko to ljubicu predstavlja bosnjake mozda ti ti ne predstavljas ni hrvate jer ti je toliko mala stranka a tu stalno diplis po medijima malo se u normali
ma vlada FBIH radi odlicno, mislim da samo treba smijeniti par ministara!!
i ne treba traziti dopustenje, sve smijeniti, pa nismo glasali da bi ovi sjedili kuci i primali platu