Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E vala baš. Iz UAE i iz Turske će doći da ljetuju u Tuzli. :D
Ja sam iz Tuzle i mogu potvrditi da je sve ovo demagogija. Umjesto da se orjentišemo na poljoprivredu i industriju što nam je po prirodi stvari dugoročno održivo, naš načelnik srlja sa turizmom. O kakvom turizmu govorimo u gradu sa dva hotela, od kojih je hotel Tuzla vječito 80% neiskorišten ??? To što imamo jezero nas ne izdvaja od na hiljade malih mjesta i sela po čitavoj Bosni i Hercegovini sa jezerima. Do kojeg se nivoa blamiramo svjedoči i prošlogodišnji akt Jasmina Imamovića u Neumu. Naime, dotični je otišao u Neum da promovira tuzlanska jezera. WTF ??? Evo vam sva jezera svijeta za more ili okean. ps: Koga zavaravamo za Dubaji ? Zna se da je linija otvorena prvenstveno radi onih koji rade u Afganistanu i Iraku, te idu preko Dubajia. Takvih je najviše sa prostora TK (Lukavca npr). Eto baška će neki šeik napustiti more u Dubajiu kako bi vidio vještačko jezerce u Tuzli. BITI LOKAL-PATRIOTA NE ZNAČI BITI GLUP. VOLIM TUZLU, ALI NE VOLIM KADA SE BLAMIRAMO!
Ja protivim Tuzle nemam nista ali stvarno je najgori grad na svijetu . 1.ZAGUSLJIVO JE .2 .LJUDI SU ODVRATNI .3.LJEKARI UZAS.4.HOTELI SKUPI A NIGDJE VEZI (100 KM STA JE OVO RADON PLAZA) .5.NEMAS GDJE IZACI OSIM U PALMU
Ostani ljetovati u Bijeljini
Ne mogu se slana jezera porediti sa drugim jezerima i barama,neuporedivo. Slana jezera su atrakcija,tu nema dvojbe,svakako da treba dati težišta na poljoprivredu,konkretno na plasteničku proizvodnju,mislim da tu ima dosta napretka. Sve u svemu Panonska jezera neće ništa loše donijeti Tuzli,naprotiv,skoro sam bio u Tuzli,bio sam na sonom trgu i na glavnom trgu ispred staše opštine,nemam riječi,SUPER sređeno. Tuzla postaje moderan grad to je bez daljnjeg. Ne očekuju se turisti iz Dubaija :)) naravno,to je u nekom drugom kontextu.
ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha eki to ha ha ha ha ha ha ha ha ha haj ba ne s.e.r.i. te molim vas čuj ljetovanje u Tuzli pa roknuo bi se kad bi tamo ljetovao pozdrav Tuzlacima i poruka ostanite gdje jeste HVALA ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha komedija živa
Trebali bi da malo osole jezero, bar oni imaju s čime. Ocam, s ovim ćemo rasturit hrvatski turizam ko i grčki
ja sam iz tuzle i mislim da je ovaj sto je takodjer iz tuzle jedna velika konjina
Ovo je pravi razlog Grčke krize...
alo,vi što dajete negativne komentare sad navalite,a ja odo malo da se osolim na slapovima i popijem kafu,novine pročitam eventualno šta pojedem...
Još da se uredi infrastruktura oko jezera, biće odlično. Teren je grbav totalno. Put je pod 30 stepeni ukoso. Ali sve u svemu, jedna pozitivna slika o Tuzli i BiH je svakako dobrodošla.
Meni čudno što na SDP-ovoj stranici nema foruma, a izgleda svi preselili ovdje. I sada dvije slane bare trebaju da opravdaju tolike Jasminove plate koje se mjere sa onim ministarskim na državnom nivou.
ljeti u bih,tuzla je tito,jača je od mnogih gradova u regiji kakva bosna,pa sa novim jezerom ima oko 15.000 kupača dnevno,što se zna i to strogi centar...i ako ne bude načelnik treba mu dati funkciju da se bavi uredjenjem tuzle,znači korištenje prirodnih resursa...
Uništićemo španjolski, grčki, turski, hrvatski turizam i mnoge druge :D
Tuzla je jedini grad pored Brckog koji napreduje, ovi ostali rijetko stagniraju, vise nazaduju...i ne dajte Tuzlu arapcinama, ugusise Sarajevo, prilagodjavaju grad i kulturu sebi a ne oni da se prilagode nama!!!!!