Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bez suplje price i osuda. Konkretna djelovanja. Trebao je otici u bolnicu.Sa radnim kolegama kontakt.Haos da napravi u ovom gradu.Stidite se doktore.
95 % ljekara je ovako bahato poput njega, i sada se lafo ogradjuju. Koji su to licemjeri!!!!!
Neka se malo Fikret odmori, dosta je bilo. Ovaj skandal će mu dobro doći.
Uzmite mu licencu .
ova kooorva sladjana povalila sviju, ne bi ih bog skontao nego ona storije objavljivala, zeljna paznje seljancica.
Sta je sa Solakom i malinarom?
A zakletvu prekršio pa onda kako da dalje radi i još ode među pacijente.Nevjerovatno
Slađana ih ukopala prije nego što je korona stigla
Uzmitee mu licencu Kakav ukor Zemlja javasluka i kriminala
A Konjic dernek, Novalic i ostali, pa do sad je zbog tog derneka da se zna su umrli supruga direktora i vozac, pa nikom nista. Ovo u Golf klubu je za osudu, ali ovo prvo je za zatvora (barem po posljedicama)
Iskljuciti ga iz komore pod hitno
Osuda, kazna i to je to. Jel sad treba da mu skinete glavu sa ramena, dok se vamo milioni kradu i zloupotrebljavaju. Bice da je ovo dobro doslo za skretanje paznje javnosti sa bitnih tema. Sto bi rekli, naslo se zrtveno janje, ili doslo im kao kec na desetku. Da li je iko smijenjen zbog umiranja ljudi usljed nedostatka zdravstvenog protokola u KS.
Kakva ste vi institucija molim Vas? Kod vas ima afera, toliko da ih pas s maslom ne moze pojesti. Na toj proslavi su bile osobe koje su veoma društveno odgovorne, i da su bilo kom momentu vidjele da ima opasnosti siguran sam da proslave ne bi ni bilo.
Sad vi nastupate jel? On uopste nije ugrozio epidemiolosku situaciju i prestanite prenaglasavati opasnost i mjere. Dernekovci su krivi sto jedno govore a drugo radei sto se postavljaju kao da zakon za njih ne vazi. Da nije izbilo u javnost, volio bih vidjeti tu etiku osudjivanja kolege. Treba vam smanjiti plate i od tog stititi starije ljude, a mjere ukinuti.
Emir glumac duboko razocaran u Harija sto ga nisu zvali, kaze bas bi se volio olesiti sa Halidom i Serifom za ramazan i zbog toga ce na organima stranke SDA da pokrene postupak ;D