Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haj ne lhajte škutorijska pašchadI
Rušili i nadali se da neće nikad ponovo biti sagrađeno, sada mi gradimo kako nam je volja. Sikter.
Ja jakih krscana :) , i jedni i drugi go.vna, rusili sve sakralne objekte, jedni drugima i onda trecima. I sad se lizu ko psi lutalice, krscani :), nemate vi veze sa nikakvom vjerom. Bosna je ustalom bila paganska ili bogumilska vecinom, prije dolaska turaka.
Kako bolan kršćanska kad je 55 % Bošnjaka-muslimana ,40 % Svrba-pravoslavaca i 3 % Bošnjaka katolika? Neku noc fino čoek na televiziji kaze \"kršćani i pravoslavci\" , hrvat čoek iz hrvatske,time hoce da kaze da pravoslavci nisu nikakvi kršćani nego katolici su kršćani i to je tako. A ova sada prividna ljubav izmedju Bošnjačkih katolika kojih ima svega 3 % ,pretezno dole u Sirokom,Grudama i teke u Mostaru i Svrba,to je tako jaka ljubav,ma de čoeče :) Oni se tolkačko vole da je o tome historija pisala :) Jedva čekaju da zaratuje da jedni drugima noz pod vrat stave i otimaju jedni drugima zemlju(republika srpska krajina itd).Plaho se volite eto plaho,ja ne znam sve vako sjevće od te vaše velikačke ljubavi :)
Sikter Skutori.
Nezelimo ni mi skutore Kroacke u nasoj jednoj jedinoj domovini Bosni i Hercegovini,hajmo voznja iz nase zemlje, m.r.š u svoju Kroacku i tamo se k.u.r.č.i.t.e,neće vam to ovdje poći za rukom sigurno,ovo što radite i put kojim vas vode dva HDZ-a je put pakla i stradanja vjerujte,to je put pakla i stradanja,Hrvatski narod nece moci da se odbrani!!! Igrate se vatrom a niste se preračunali!