Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a sta da je umro? raspad sistema
Hmm, mozda to i ne bi bilo tako lose?!
pa ima jednostavno rjesenje.zakazu sutra sjednicu skupstine i do petka imenuju premijera i vladu.svakako kasne i krse Ustav.izbori su bili u oktobru
Ako je vec takva situacija da od jednog covjeka zavisi nekoliko hiljada ljudi odnesite mu na Luke nalog da potpise, nije u Guantanamu
I tvog direktora da uhapse i ti bi bio bez plate.
Ne bi, jer platu u mojoj firmi potpisuju tri osobe (2 direktora ili osoba za finacije ovlastena), znaci on da je umro sta bi bilo, nema plata do novih izbora?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Osman H njegov dupolizac!
Klasican primjer kako SDA manipulise narodom i uvodi svoju volju u sve gradove BiH. "Pobjedili smo i sad ce mo vam uhapsiti premijera koji je iz SDP, pa vam nece moci potpisati plate, pa ce kanton dozivjeti kolaps, pa ce mo onda mi iznaci rjesenje i zaposliti naseg covjeka koji ce vam dati plate i time pokazati kako je SDA jedina prava opcija. Hapse ga za krađe iz 2008 godine. Pa sta ste cekali do sad.
Sve je ovo namješteno i iscenirano. Država nema para, pa se odlučila na ovakav potez kako bi narod koliko-toliko držala pod kontrolom, da ne buknu protesti. Nisu mogli izaći pred ljude i reći "Znate pare nisu problem, para nema", pa su se morali odlučiti na ovakav potez. Hamdiju će nakon nekog vremena pustiti i kao da se ništa nije dogodilo.
Pa nosite mu papire u apsanu da potpiše.
nou vej da nije propisano ko ga zamjenjuje kada je odsutan/onemogucen da radi (npr. nakon saobracajke zavrsio na aparatima). pa i predsjednik drzave ima zamjenika, ali je premijer USK toliko bitna funkcija i toliko bitan co'jek da ga nema ko zamjeniti. on je jedan, jedinstven, nezmjenjiv, neponovljiv! :S koja patka i koji pritisak na pravosudje da ga se pusti iz pritvora! sramota!
Ova Helićka je isto zrela za SIPA-e.Njezin čviljavi sinčić je bez problema vozao i koristio vozni park Vlade USK,sipao gorivo kome i kako je htio,Naravno mamica je uredno i brižno potpisivala,sve isplate računa koje je raskalašeni sinčić pravio.Suma sumarum,Lipovača je prije 4 godine dobio skoro 35 000 glasova od ovog Krajiškog naroda,koji je naivno povjerovao da je upravo on onaj koji će nas izvući iz krize,ali,avaj,mi smo potonuli u još dublja govna.I iz osvete što nije dobio ponovne glasove,Lipovača preko svojih poltrončića i niškoristi ministrića obustavlja isplate plata.Za 8 dana će vlada biti dužna radnicima 3 plaće i 4 topla obroka,a to je više od četvrtine godišnjih primanja .Nikad gora Vlada nije vladala ,ne u USK,nego u čitavoj BiH.Usput,ovo je samo vrh ledenog brijega,jer je veliki crveni vođa za protekle 2 godine kako je istjerao SDA kadrove iz vlasti,zaposlio blizu 800 novih radnika, SDP- ovaca na budžet,pa će kriza da potraje.Zato izgleda i kasne sa novom Vladom.
Pa šta fali,ušparaće budžet para,ni ja plate nisam dobio 20 godina,a i invalidnina je upitna zbog revizije,pa evo živ sam.nek se nauče živit od 100 km mjesečno ko i ja.
Da se ti nejavljaš s onog svijeta????
jok,buraz,ti si izgleda sa onog svijeta
evo ja cu potpisat...haj ne serite moze potpisat ministar finansija ili neki od sefica zamjenika...ko eto Lipovaca ne zamjenjiv
Evo ja cu se žrtvovati. Uz neku simboličnu naknadu, tipa jedna plata poslanika iz drzavnog parlamenta. Fkt, meni vise od toga ne treba...
Ima on, kao i svaka osoba koja ima ovlaštenja potpisivati protok sredstava, ***novan potpis u banci. Te se stvari rade po automatizmu. Ako ima novca na računu, plate se isplaćuju bez izravnog pristanka. Čuj nema njega nema ni plata :))))))) Bože dragi, jesmo glup svijet...
Napisao sam DEPONOVAN!!!!!! Šta je tu za cenzuru?!?!?! De sutra malo o novinarskim slobodama i ugroženosti!!!
Da ne napisa ne bih ni saznao da postoji taj portal. Evo, najdublje se i najponiznije izvinjavam veleumnoj redakciji portala klix, što sam u svom neznanju i neinformiranosti, slučajno propagirao drugu, možebit, konkurentsku medijsku kuću. Također se izvinjavam ako je moj komentar i nesvjesno propagiranje druge medijske kuće na bilo koji način povrijedilo ili nanijelo drugu vrstu boli širokom čitateljstvu kao i redakciji klix-a. U nadi da će te prihvatiti ovo moje izvinjenje, srdačno Vas pozdravljam!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zaro u Ustavu stoji da su premijeri zasticeni od ovakvog pritvaranja.
sta bi bilo da je umro j... vas on, zar nema zamjenik
Sad kad je bas kolaps nastao, napokon su svi sretni.