Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoces sjesti i zapit to za Jefemicem?
@realista, nisu Pozderci nikakvi Turci podrijetlom, prouci malo tu porodicu. Nemas pojma :D
@objektivan ...sigurno je da i tu ima političarenja...ali to ne mijenja istinu da su navedeni pozderci rizikovali živote da spasu \"nepoželjne\"...bilo je takvih i u ovom ratu...čini mi se da se knjiga zove \"dobri ljudi u vremenu zla\" by svetlana broz... PS...izvinjavam se šovinistima svih fela na upotrebi prezimena broz :)))
Kada kažem antigenocidne izjave Milorada Dodika mislim na njegovo negiranje genocida nad Bošnjacima. Te mije stoga nelogično da ministar iz reda naroda koji je doživio holokaust druguje sa Dodikom.
Pozdravljam ovaj gest Izraelskog muzeja holokausta Yad Vashem, međutim nikada nisam čuo da je ovaj muzej ikada osudio antigenocidne izjave Milorada Dodika čiji je gost često izraelski ministar vanjskih poslova Liberman. E sada, da li se radi o duplim standardima ili neinformisanosti ovog muzeja, ja neznam?
Svi smo ponosni na Pozderce. Samo Hamdija, na tebe niko nije ponosan, sta vise si velika sramota svakom ko se identificira sa tobom.
jel ti i prandid bio uholjež kao što si i ti hajduče
Šta će sad ono JADA što dođe i do UN-a (zahvaljujući školovanju koje je imao zahvaljući komunizmu i Pozdercima).? Hoće li i sad iskoristit dio porijekla za lične interese, a dičiti se drugim dijelom.
Sta nam danas ima za slagati psihicki bolesnik?
Odjednom se nakon tolikih godina genocidni NazIzrael sjetio \'\'pravednika\'\' Pozderaca, baš u momentu kad Avigdor \'Little Adolf\' Lieberman malo malo pa dođe na lizanje sa predstavnikom barbarskog naroda koji je prije Hitlera riješio \'Jevrejsko pitanje\', i baš u momentu kad je Pozderačko kopile zvano Vuk Jeremić na funkciji u UN-u. Patetični i nadasve providni genocidaški mamojebci, preživjela je Bosna i Turke i KundK i srpske kraljevine, i četnike i ustaše i partizane i komuniste i vehabije, preživjeće vala i vas! Smrt fašizmu/komunizmu/nacizmu/cionizmu!
To je mocna familija,uvijek bila i ostala.Nisu Pozderci Poturice vec su oni korjenom Turci,potomci Turskih vojnika koji su tokom Turske okupacije BiH bili stacionirani u Cazinskoj krajini i nikada odbranu BiH od Austro-ugarske nisu u tom dijelu prepustali nikome izuzev cistim Turcima.-Zato su tako mocni i plemeniti potomci Pozdera !
Ovaj nas Lipovaca samo laprdati zna... puno vise sam ocekivao od njega.
...sad će oplesti i po tebi i po vučku...stari dobri bosanski / balkanski jal...