Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
K'o krmak si jarane. Makar setaj, yebala te teletina za svaki obrok.
međedina brate....
Predaj, predaj, i noga u guzicu, dosta te je vise
Ma tacno svima otkaz mada najgori mi je Radoncic, lopovcina jedan..
Radoncic - OSTAVKU!!!! Tvoje manipulisanje ti nece pomoci.
Nista se s ovim nece promjeniti ... ljudi su iskoristeni i nista sto misle da ce se popraviti sigurna sam da nece ...
Ma ovo su krajisnici trebali davno ubiti cuj picke bjezi sa HR pasošem
Kada ce vrijeme doci na Fahru da se malo ispita ono sto svi mi ocima vidimo, i divimo se i tornjevima, i vilama, i jahtama, automobilima, stanovima i dr. a ne zapitamo se ODAKLE? KAKO? Vrijeme je i njemu da polaze racune!!!!!!!!!!!
sjasi kurta, uzjasi murta narod se ponadao da ce nesto dobro donijeti ove smjene, vrijeme ce drugacije pokazati
Narod je htio njegovu ostavku i dobili su je, sad ce im doci sljedbenici ratnog zlocinca Fikreta Abdica i voditi kanton. Tada ce nastupiti katastrofa.
ma nek dodje i sam radovan karadzic samo da vise nema sdp cetnika, fasista, prevaranata, lopova, uhljupa i reketaša
Ti se trebas zapitati malo za sebe jer pozivas Radovana Karadzica da dodje opet. Ti ocito volis da neko pali nasu domovinu i vrsi genocid nad ljudima. Bolestan si. Vjerovatno si neki balavac koji se ne sjeca rata i stvari koje su radili ratni zlocinci Karadzic i Abdic.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Uredu je traziti ostavku od nekog politicara ali prijetiti njegovoj familiji i pokusati napasti kucu u kojoj su bila njegova maloljetna djeca je nedopustivo.
Kulov izdajnicki!
kod Hodze FaRke nepismenog seljaka ce biti pecat pa neka vam on vodi kanton vas sugavi krajiski je% bo vam on mater seljacku glupu.
on nije bio svjestan kakav je narod imao to je sila nezaustavljiva vidjeli ste agrokomerc kad je poslovao samo treba neko da povede tu vojsku nezaposlenih akobogda na dobrom smo putu treba strategiju razvoja napraviti vidjeti s cime raspolazemo uvezati se sa mnogoljudnim zemljama kao sto su indija,turska,malezija,egipat itd treba traziti strucnu pomoc nase dijaspore citava nacija treba da se digne da napravimo jednu mocnu drzavu gdje bi se stekli uslovi za povratak naseg naroda sa zapada treba spasit sto se spasit moze resurse,energetsku mrezu, rudnike drvnu industriju,luku u neumu trebamo napraviti luku.
27 miliona strpali u dzepove da se ima gotovo je narod protjerao
A gde je Pečat?
Krmak jedan! Ocima se klikero!
puj,*** ti mater
Danas me je obradovala vijest da je na plenumu iznesen zahtjev sljedece sadrzine; Da se pod hitno korisnik klix-sa nikom SANDZAKLIJA proglasi novim i jedinim predsjednikom BiH jer posjeduje sve predispozicije za tu funkciju; pamet,pismenost,lijepo i nadasve gramaticki ispravno izrazavanje,upoznatost sa aktuelnom politikom,ma da ne nabrajam,trajace dugo,dakle Sandzajliju za NjV.
Lipovača došlo je vrijeme da te Bog kažnjava preko naroda !