Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj Lippi,odavno je Hadzija tu,samo je djelovao iz drugih sfera ;)
Bakir je godinama u službi SDP-a, kroz svoju emisiju u kojoj je bezocno pljuvao po svakom politicaru koji nije iz SDP-a
A jest uzeo furseta. Što jest jest...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I ovaj SDP je pao Ku... za usi, ako jedan lopov kao sto je Hamdija Lipovaca moze cak i razmisljati da postane predsjednik. Da je imalo legalno sudstvo ovaj Lipovaca bi mogao samo da gleda kroz zatvorske resetke , koliko se nahapo pri renovaciji ulica u Bihacu. Angazovo firmu iz hrvatske za ovaj posao, a za uzvrat mu napravili vikendicu na moru.....pa to svatko zna u Bihacu.
Vlahi pa vise staza u KPJ-u imaju ovi sto su sad u SDA nego ovi iz SDP-a
Bosnjacka bosna da nije bilo komunista ne bi danas ni bilo bosne. 1943 su komunisti vratili drzavnost bosni a ne ovi zeleni , zeleni su podrzali podjelu bosne po dogovoru cvetkovic-macek
BAKIR HADŽIOMEROVIĆ? RAUBER U BIJELIM RUKAVICAMA
Narod nije blesav. Narod sve vidi i sve konta. Pa vi sada gospodo izvolite.
Čuo sam da su Hamdiju zvali da bude premijer IDIL-a,kad su ga vidjeli na sedždi.
Inteligencija boli glava, ali doslovno.....toliko inovativnih ideja u tku kampanje da je to cudo jedno....hahaa lik samo ponavlja tudje odgovore u toku emisije haha da nije tragedija bila bi komedija
Lipovaču prate vrlo ružne i osnovane priče o korupciji,zbog čega ga je smijenila njegova baza u USK,ali ga je Lagumdžija sačuvao uprkos ogromnoj većini članstva protiv Lipovače.Time je pokazao da je SDP društvo jednog lica i tako je počelo njihovo urušavanje.Boriš se fol protiv korupcije,a čuvaš korumpirane članove svoje stranke.SDP je pala,a ako Hamdija dođe za predsjednika,to će biti definitivan kraj ove partije.
Hoce li biti neko ko moze ojacati stranku,a ne samo da uhljebi sebe i svoje blize, a sve druge da rastjera. Kakav Lipo i Bako.
Razlika u odnosu na `91 je sto ce sada Latini vezati zastavu sa Srbima. Sad im ne trebaju Bosnjaci, trebaju im oni iz manjeg entiteta. Boze, zasto? ;o)))
Bakir Hadziomerovic se kompromitovao i kao novinar spustajuci se u svojim komentarima na nivo ulicara. On u moje vrijeme ne bi bio predsjednik razreda, a kamoli nesto vise.
Svasta ce ovdje covjek cuti. Ono sto mnogi zaboravljaju je da u visenarodnoj zemlji ne mogu vladati narodne stranke jer tu dogovora nema. Tu su moguci jedino podjela i svadja. BiH i Bosanskohercegovacku naciju sastavljenu od razlicitih naroda (poput Americke, Svicarske, Kanadske, Australijeske ...) mogu izgraditi samo gradjanske stranke u kojima je vazan program i svi gradjani u zemlji, a ne samo pripadnici jednog naroda. Ovi su nas izbori vratili u 1991. - Trazili ste gledajte!
crveni kmeri :)))))))
Prohujalo s vihorom....
Kraj kraja SPD-a. Srljate u nestanak lijepo vam je Durak rekao.
Neka ga je neko postavio na pravo mjesto
Bakira je očigledno Zlaja uzeo pod svoje. Ja mu nisam zamjerao često oglašavanje u vrijeme kampanje jer je bio kandidat, ali ovo sad njegovo petljanje u bitne partijske stvari je potpuno neshvatljivo i neprihvatljivo. Napravi pauzu, uzmi Kit-Kat!
kako kažu nene stare šućur allahu...